Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Jarac - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Jarac

Vama je ova godina zaista ključna jer predstavlja kraj, ali i novi početak jednog većeg ciklusa u vašem životu.

Od prošle godine učite dodatnu odgovornost i predanost obavezama, izdržljivost i poštovanje ličnih granica, pa to možete primetiti kroz vrlo naporne poslovne obaveze koje nemaju kraja. Ne dozvolite da morate na vrlo neprijatan način da shvatite da zanemarujete svoje zdravlje, jer upravo do disbalansa može doći ako temelj nije čvrsto uzemljen. Ako kuća nije stabilna, ne vredi da je čistite i spremate, jer se u jednom trenutku ipak mora sruštiti. Zato u januaru, tokom leta, ali i u decembru možete prolaziti kroz vrlo intenzivne situacije gde ćete se boriti da svoje lične granice sačuvate kao i da održite ono što ste godinama gradili. Ipak, februar i kraj godine daće vam satisfakciju da sve to što radite ima smisla i da neko ceni vaš naporan rad i trud.

Do kraja februara se stvara nemirno tle u porodičnom domu pa bi korisno bilo da tu energiju utrošite na uređenje doma, krečenje ili slično jer ćete od proleća imati potrebu vaš dom bude mesto gde ćete se odmoriti od sveta i poslovnih očekivanja i baviti se omiljenim hobijem. Prisetićete se štrikanja, pravljenja zimnice i majstorisanja na razne uradi sam načine, vršljaćete po kući, to će vam prijati i regerisati vas. Neophodno da pronađete hobi koji bi vam omogućio da ohladite glavu, ali i koji bi vam dao priliku da se bavite sobom, za šta niste zbog povećanja poslovnih odgovornosti imali vremena još od jeseni 2017. Kao da vam je u glavi milion misli koje lepršaju i nisu uhvatljive pa drugima možete delovati kao neko ko je zbog silnog posla zaboravan i pogubljen ili čak neko ko nešto krije, iako je realnost potpuno drugačija. Vi ste samo umorni i pretrpani obavezama i malo vremena imate za svoj emotivni život. To vama možda toliko ni ne smeta ali može smetati vašoj voljenoj osobi koja se oseća kao da je u svim tim emocijama sama i da vi nemate vremena za nju, ili još gore, kao da ste se ohladili ili našli nešto “sa strane”.

U suštini, vas rad može i da odmori, ali tokom ove godine više puta ćete shvatiti da vam treba pravi odmor, pa bi idealno bilo kada bi imali vikendicu do koje bi mogli da skoknete i isključite se od obaveza. Ljudi oko vas su uvek navikli da ste vi osoba na koju mogu da se oslone ali sada može postati jasno da je potrebno da postavite jasne granice i kažete ne, naročito ako neko svojim ponašanjem remeti vaš integritet i ako se ti zahtevi ne slažu sa zdravim razumom. Možete osećati vrlo tešku energiju u telu zbog briga, koje se mogu svaki put pred spavanje uvećavati i množiti tako da vam ne daju mira, pa nesanica uprkos velikoj iscrpljenosti organizma može biti česta, ali i razlog više da smanjite pritisak i teret. Delovaće kao da insistirate da stvari budu baš onakve kako ste vi zamislili, ali ova godina nije za povećanje obaveza već za odbacivanje svega onoga što vam više ne služi, jer se to inače pretvara u teret. Setite se da ako već toliko vredno radite nema razloga da u ostalim oblastima života samo životarite ili jedva preživljavate, a pod tim pogotovom mislim na vaše hrabro, ali ipak vrlo nežno i izmučeno srce. Pružite mu ljubav i pažnju ove godine i neka to bude obavezan projekat koji nijedna druga stvar ne može da odloži.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.