Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Ovan - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Ovan

Sam početak godine donosi veliki nalet energije, ali oprezno da se ne povredite! Tako snažno se niste osećali još od februara 2017.

Koje želje ste imali tada? Koliko se trenutne želje slažu sa onim što želite da ostvarite u daljoj budućnosti?

Koliko energije imate za nove obaveze i na šta je zaista potrebno da se usredsredite? Pazite da svojom brzopletošću i nestrpljenjem, ne povredite nekog vama dragog, izjavama koje su samo odraz rasejanosti. Tokom cele godine se transformiše oblast karijere i poslovna sfera života i može doći do napredovanja i prilike za promenu posla, čije se naznake pojavljuju od januara, nakon pomračenja.

Do početka marta i dalje jača potreba da budete svojeglavi i buntovni, kao i da provocirate partnera svojim drugačijim stavovima. Period kada je trebalo da više rizikujete se ove godine završava, pa ako tu fazu niste proživeli, nezadovoljstvo od proleća ćete lečiti neočekivanom kupovinama i instinktivnim trošenjem na male hirove. Ipak, neophodno je da se obrati pažnja na finansijsku situaciju. Razmislite i o inovativnim načinima zarade, odlasku u inostranstvo ili potpunoj promeni odnosa prema novcu. Iako se može javiti potreba da se puno toga novog započne, primoreni ste da čuvate resurse. Traži se ozbiljnost i odricanje uz vrlo odgovoran pristup obavezama zbog čega situacija u kući može trpeti, pogotovo od sredine juna, pa svaka potencijalna nesuglasica na poslu može da stvara i emocionalne izlive kod kuće.

Pojačava se svet snova, bežanje u sanjarenje po danu, kada obaveze pritisnu i maštanje o nekom manje napornom periodu, uz potrebu da imate tajno mesto gde ćete pobeći i sakriti se kada vam svi idu na živce. Idealno bi bilo da ovaj uticaj iskoristite za ispoljavanje emocija putem umetnosti, slikarstva pogotovo, ali višestruko bi imali koristi i od meditacije ili neke druge spiritualne prakse. Na jesen se fokus prebacuje na partnera i vaš odnos, što u oktobru može rezultirati bitnim odlukama, ali i svađom ako vezu ne shvatate ozbiljno i ako ne posvećujete dovoljno vremena zajedničkim aktivnostima. Biće potrebno da naučite da obećanja koja ste dali voljenoj osobi treba zaista i da ispunite. Iskoristite ovu godinu da putujete i upoznajete nove kulture, a za kraj godine, ako ste bili vredni vrlo pozitivan period dolazi za oblast karijere. Uvidećete da se sav trud isplatio nakon čega jedna potpuno nova faza života počinje. Gradite u ovoj godini mudro i strpljivo, ali bez žurbe i rezultati neće izostati.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.