Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Škorpija - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Škorpija

Prošla godina je za vas zaista bila godina transformacije i novih početaka, ali ne znači da je bila laka i tražila je da u sebi pronađete snagu da sav taj intenzitet i energiju usmerite u nešto što vam je važno a što ipak niste želeli baš svima da obelodanite.

Tokom cele godine imate dobre prilike za povećanje zarade, to može voditi i ka većim troškovima i potrebi za ekstravagancijom i lagodnošću. Ne brinite, sve ono što je dobro poteklo u vaš život u prethodnoj godini može se nastaviti i u ovoj, ali to podrazumeva da ne možete više da se sklanjate pred svojim emocijama i da ih držite u sebi kao zapeta puška. U vama se može tokom januara, pod uticajem pomračenja, probuditi potreba da nekome saspete sve u lice, ako vaši planovi ne budu ispali onako kako ste se nadali.

Od marta pa sve do leta potrebno je da pustite svoje emocije, da izrazite šta osećate i da imate poverenja da druga strane ne radi vama o glavi, jer samo vi sebe možete da povredite onako “škorpijski” ali i da pronađete isceljenje. Oktobar je mesec kada ćete se najviše baviti svojim izgledom ali i ljubavnim i seksualnim životom, koji može još od proleća postati ključna tačka unutrašnjeg sukoba koji preti da poruši sve ono što ste godinama gradili. Sada sve ono što ste gurali u tepih i za šta ste krivili partnere postaje jasno da je oduvek bilo vaš problem, ali je to odlična vest jer vam daje priliku da to i promenite ne čekajući da to uradi neko drugi. Iako vi želite stabilnost i uživanje, i dalje vam je teško da o svojim psihološkim previranjima otvoreno sa partnerom razgovarate, a naročito onda kada se dati problem pojavi.Vama kao da uvek treba neko vreme da sve oko vas svarite i odlučite šta ćete odgovoriti i kako ćete da reagujete, ali onda znate i da preterate. Međutim, šta god da se emotivno bude dešavalo, vi ćete se usredsrediti na poslovnu situaciju i truditi se da barem tu pronađete mirnu luku.

Tokom zime će biti apsolutno jasno da neki dogovori koje imate sa sobom kao i ugovori koje ste napravili još na nivou duše, u nekom prošlom životu ili nakon određene jake traume ili gubitka, moraju da budu zamenjeni novim odlukama i pozitivnim afirmacijama. Prijaće vam mirna svakodnevica pa se potruditi da sebi to osigurate i da imate što više momenata odmora od stresa. U ljubavi vam može odjednom biti potrebno više slobode, ali oni koji su dugo sami i kojima se ništa ne dešava na ljubavnom planu mogu sve iznenaditi svojim neočekivanim početkom veze sa nekim sa kim ne bi niko očekivao da ih vidi, da li zbog razlike u godinama ili zbog toga što prosto ne idete zajedno. Jednostavno sve ovo ima za clji da vas nauči da je teško kontrolisati druge ako ne kontrolišemo sebe, da je u ljubavi važno prepuštanje i poverenje a ne držanje za prošlost već deljenje svega sa voljenom osobom što čini život, a to su i lepi i bolni i ružni trenuci. Decembar možete doživeti kao mesec konačnog oslobađanja onog što vam muči a vrlo korisno bi bilo i da ovu godinu, ako postoji potreba za to, iskoristite za razgovor sa psihologom koji ćete kombinovati sa nekim energetskim tehnikama i unutrašnjom potragom za odgovorima koji su uvek i jedno u vama.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.