Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Strelac - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Strelac

Vi ove godine krećete u jedna novi ciklus ekspanzije i napretka, ali možete jednostavno i svu ovu energiju iskoristiti za uživanje i malo više lenjosti u čemu nema ničeg lošeg ali onda ni godina neće biti produktivna u tolikoj meri.

Možete imati veće izdatke već početkom godine kada ćete se zapitati gde je sad sva ta sreća o kojoj svi pričaju, jer može doći do uvećanja onog što ne valja ili što bi bilo mudro da otpustite, pa možete imati i takva iskustva na kojma treba nešto da se nauči, pogotovo zahvalnost. Emotivni život vas može prva dva meseca ove godine mučiti, ali ako u prethodnih sedam godina niste uspeli da sa nekim nađete zajednički jezik nema smisla da sebe lažete i ubeđujete da se ta osoba promenila. Jednostavno, vaš partner mora da ima širinu ličnosti, ali i da vam daje slobodu. Nemojte uzaludno trošiti vreme na ono što ste prerasli, jer niste više u godinama kada to sebi možete da dozvolite a da se ne opečete ili da to prođe bez kajanja.

Ipak, ovo je vaša godina čije naznake možete već osetili, jer vam se mogu otvoriti prozori novih vidika i povećati prilike da živite baš onako raskošno kako želite, puni entuzijazma i radosti. Evidentno je da mnogo truda i strasti ulažete u svoj posao, ali i da ponekad uprkos svemu tome i dalje ne vidite razliku na bankovnom računu.Vaši troškovi premašuju vaša primanja, ali bi bilo mudro da ili dođete do nekog dodatnog posla ili da napravite plan štednje kao i racionalizaciju dnevnih troškova. U kući je i dalje jedna tajanstvena atmosfera. O kojim vama bitnim temama se ne govori ili se one već godinama zaobilaze i ignorišu? Vi možete baš sada dobiti potrebu da budete iskreni, možda čak i previše za ukus nekih članova vaše porodice.

Od proleća može doći do potpune promene zanimanja i vaš poslovni svet može postati mnogo više nalik poslu koji je u vašem fazonu, iako se okolini može činiti jako čudnim i rizičnim. Zbog nedostatka podrške može vam padati imunitet ili možete osećati da svoje emocije imate neodoljivu potrebu da utešite sladoledom i čipsom, ali je sad jako važno da ako već ne možete da se uskladite sa tuđom rutinom da onda barem izmislite neku svoju koju ćete poštovati ali koja će vam dati i priliku da probate nešto novo, a ne da uzbuđenje i satisfakciju tražite u hrani. Novembar vam može doneti jednu vrlo lepu šansu za ljubav, a nemojte se iznenaditi ako oko vas bude više onih koji vas budu smatrali neodoljivim. Vama je uvek potrebno više uzbuđenja u životu, ali to ne treba da bude razlog da preterujete. Iako će puno novih planova i ideja svakako biti tokom čitave ove godine, ne znači da sa nečim novim obavezno i treba da se započne. Od ključne važnosti je da se vaše finansije stabilizuju, što bi trebalo da primetite naročito tokom zime, a ne samo da se dodaju novi projekti i novi planovi a da se od toga ne vidi konkretna materijalna korist.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.