Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Devica - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Devica

Ovo je godina kada vam može više prijati da budete kod kuće što se može pozitivno odraziti i na vaše finansije, koje poslednjih nekoliko godina nisu bile stabilne, ali bi do marta to pitanje trebalo da se konačno reši.

Možete uživati u uređivanju doma, ali i povećanju članova porodice što može uneti puno radosti i veselja i ojačati vas. Tokom proleća možete razmišljati o upisu na stručno usavršavanje koje vam može pomoći u poslu i biti odraz vaših promenjenih životnih stavova. Možete početi i da pravite planove o odlasku u inostranstvo, na duže ili makar o poseti neke egzotične zemlje. I dalje ne uspevate da imate poverenja u partnera pa vaš odnos tokom ove godine i dalje ide iz toplog u hladno, od ignorisanja do idealizacije.

U vama se svakih nekoliko meseci javlja potreba da emotivan odnos podvrgnete vrlo oštroj analizi koju ni najjača ljubav ne može da preživi, pa budite oprezni jer ni vaš partner nije neko koga treba da shvatate olako. Kraj avgusta nudi divnu prliku da se i strast i ljubav vrate u vaš život i to na velika vrata, tako da se zapitate da li vi to sve sanjate ili se zaista događa. Da li se i dalje u vama budi onaj glasić koji se pita da li ste zaslužili ljubav i koji se plaši prepuštanja i poverenja? Kao da privlačite karmičke veze i partnere sa kojima imate neku neraščišćenu prošlost, ali istovremeno odbijate da iz tih povreda i životnih lekcija naučite ono što je potrebno. Veću dozu racionalnosti uz vašu izraženu analitičnost možete da upotrebite da jednom za svagda dovedete svoju ljubavnu situaciju u stabilno stanje, ali to znači da je potrebno da se odbaci kritika i da se probudi iskrena zahvalnost, što će vam sve krajem godine postati jasno.

Pitanje dece može takođe biti jedan novi svet koji se otvora i donosti ogromnu satisfakciju i pronalazak svrhe. Vi volite da brinete o drugima, što je opšte poznata stvar i jedna od vaših velikih kvaliteta, samo treba da naučite i da pustite da neko drugi o vama brine i da ne morate sve sami da nosite na leđima. Odmorite se od kritike i videćete koliko mnogo više uživanja ispunjava vaš život. Istina je da se sve što se dešava u vama odražava u vašoj okolini i događajima, pa ovo može biti godina kada vas emotivno zahtevne situacije iz prošlosti opsesivno mogu progoniti i kroz snove, ali i na javi, da bi ih konačno razrešili. Ovo je prilika za isceljenje, holistički pristup reševanju problema i potpuno poverenje, čak i kada vas to jako plaši. Lek za kvalitetniji život i jeste u otpuštanju strahova, opraštanju i opuštenosti kada nije baš sve savršeno i idealno.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.