Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Lav - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Lav

Ova godina može doneti novu ljubav, pa čak i ako ste u dugoj vezi sa svih strana vas mogu saletati interesantne prilike koje laskaju vašem egu i doprinose razdraganom raspoloženju.

Iako vaša jaka želja za izražavanjem bilo kroz posao ili kroz kreativnost postoji, emotivno nezadovoljstvo je i dalje blokira. Razmislite da li odbijate da promenite svoju životnu filozofiju iako vas to povređuje i ograničava sve ostale mogućnosti. Finansije još uvek nisu najsvetlija tačka, jer iako do novca dolazite na različite i vrlo nejasne načine, novac vam isto tako vrlo brzo protiče kroz prste i deluje kao da ne znate na šta ste ga potrošili, što može smetati vašem partneru. Zato tokom januara i do leta možete dobiti znake i smernice da li je od nečeg potrebno da se odustane ili da se preuzme odgovornost za trenutnu situaciju i onda krene na potpuno novi način u potragu za onim što bi vas ispunilo.

Neočekivana iznenađenja, od vrlo dobrog do vrlo lošeg, od proleća, mogu doneti promenu vaše poslovne situacije, ali i dodatnu nestabilnost. Ključna stvar je da vredno radite, ali vam je teško ako za to niste adekvatno plaćeni kao i ako je to posao u kojem ne vidite sebe, u kojem nema emotivnog davanja kao i ako posao nije kreativan i ne pokazuje vašu ličnost. Ovo može dovesti do toga da odlučite da date otkaz ili promenite prioritete u svom poslovnom životu. Može vam se desiti neočekivani uspeh, ali i iznenadna promena onog što očekujete od svoje karijere pa i potpuno novi životni pravac za vas. Od jula se maksimano možete pokrenuti i napraviti jedno veliko i grandiozno spremanje života, da bi u avgustu mogli da uživate u plodovima svog truda i pohvalama voljene osobe. Možete imati težnju da stvari postavite na svoje mesto, ali se potrudite da neminovne promene oko vas primite sa što više lakoće. Tvrdoglavost samo doprinosti da se insistiranje na onome što je odslužilo svoje odrazi na vaše zdravlje koje je u poslednjih godinu dana već bilo osetljivo.

Obratite pažnju na kosti i kožu, zube kao i imunitet, pogotovo tokom leta uoči pomračenja i redovno idite na kontrole. U suštini, bilo bi šteta da vam ovu važnu godinu pokvare insistiranja na tome da vaša karijera ide zacrtanim putem koji možda više ne odgovara vašim težnjama. Dobra ideja je da dodate cink u ishranu i da pronađete sportsku aktivnost koju bi redovno upražnjavali da bi se izborili sa stresom. Krajem godine se nešto jako lepo iz svih tih poslovnih situacija može razviti pa će vam to omogućiti i da malo odahnete i osetite da ste i dalje kralj u svom poslovnom životu. Setite se da je loše zdravlje samo znak da odbijamo da prihvatimo neku promenu pa neka vam to bude misao vodilja tokom čitave godine a i potsetnik da brinete o sebi.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.