Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Vaga - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Vaga

Dom i porodica nisu i dalje ono što vi želite. Vi biste voleli da možete da se kod kuće odmorite, uz lepe razgovore i druženje, ali vas i dalje tamo sačeka tuga, nerazumevanje, obaveze i pritisak članova porodice.

Toga vam je dosta, što može i njima postati jasno već tokom januara, kada možete upoznati vrlo bitnu osobu koja će vas prodrmati i probuditi usnulu strast i želju za velikim promenama koje kreću od porodičnih odnosa. Prva dva meseca mogu biti zato vrlo emotivno burna. Da li ste uspeli da se oslobodite prošlosti ili da je barem “primirite” tako da vas ne povređuje? Ipak, godine kada ste učili kako da prebolite one koji vas ne vole dovoljno, a i dalje su vam neodoljivi, konačnu su iza vas. Od proleća ćete razmišljati o mogućoj selidbi ili prodaju nekretnine, ali se u veće finansijske rizike nipošto ne bi trebalo upuštati.

Poslovnu situaciju i dalje samo odrađujete i ne vidite sebe u tome baš mnogo, pa se psihosomatski bolovi i fizičke tegobe, koje su suptilne i ne deluju preterano važno, sada mogu mnogo češće pojavljivati da bi osvestili da sve to ide iz vaših uverenja. Nije loše da redovno počnete da plivate ili makar plešete onako sami sa sobom, da bi bili fizički aktivni a istovremeno je bitno da vam to ne predstavlja velik teret. Pomirenja sa prijateljima su vrlo moguća, a i neće biti tokom ove godine onih padova samopouzdanja i sumnji u sebe i svoj izgled kao pre. Dopašće vam se ideje da više učite i da se usavršavate pa se možete odlučiti i za NLP ili neku drugu tehniku rada na sebi. Izgleda da gde god odete, ili dobijete neku knjigu na poklon ili naiđete na neko drugo štivo koje baš pogađa vaše emocije i pruža vam šansu da mudro sagledate prilike koje ste do sad imali a koje i tokom ove godine dolaze, ako gledate u dobrom pravcu.

Od septembra se nove prilike za ljubav konačno pojavljuju, što bi za kraj godine posebno moglo da se razvije u jednu divnu ljubavnu priču, ali se nemojte dati da vam tokom oktobra neodlučnost i želja da držite više otvorenih vrata obiju o glavu pa da od svega toga ne bude ništa. Kraj godine može doneti toliko dugo odlagano preseljenje, koje vam ne mora odmah lako pasti. Ova promena se može odraziti tako da vam dani budu haotičniji nego što bi vi voleli, ali se, nakon što se naviknete i stabilizujete, sve to može transformisati u jedan novi vid slobode koji će dati polet i lakoću vašem emotivnom životu. Istina je da je jako važno da su sve oblasti vašeg života izbalansirane, da se ne ide u nadkompenzaciju ako neka oblast ne funkcioniše kako treba jer vas to samo stavlja u poziciju iz koje je teško reagovati staloženo. Ako neki stariji član porodice uporno vrši pritisak na vas i zagorčava vam život donesite odluku da konstruktivno porazgovarate ali se setite i da su svi oko vas samo odraz vaših nesvesnih težnji koje je potrebno osvestiti.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.