Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2019. - | K-013 Portal

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2019.

Šta kaže ljubavni horoskop do kraja meseca? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i upoređivaćete to sa onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

BIK

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

BLIZANCI

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Povedite se za unutrašnjim glasom. Jedan izlazak biće dobar, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i ishrane.

RAK

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac sa realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

LAV

Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim poklonom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.

DEVICA

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete da zrelijim pristupom dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u autu, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

VAGA

Jedan porodični problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete oko njega morati da se angažujete. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali šta je, tu je. Uspećete da dovedete stvari u red. Voljena osoba i vi bićete dobro.

ŠKORPIJA

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.

STRELAC

Šta god vi preduzeli, druga strana će imati svoju verziju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.

JARAC

Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakav kakav on jeste. Zauzećete filozofski stav i na taj način pokrićete sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.

VODOLIJA

Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati s novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami naći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.

RIBE

Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako bi izrazili osećanja, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali nijednu stepenicu ne možete preskočiti.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.