Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 5 znakova koji pokazuju da je muškarac zaljubljen u vas - | K-013 Portal

5 znakova koji pokazuju da je muškarac zaljubljen u vas

Kada su muškarci u pitanju, ponekad je teško biti siguran šta osećaju jer su skloni to da skrivaju.

Međutim, ako se iskreno zaljube, tada njihove emocije isplivaju na površinu. Ovo je pet sigurnih znakova da je zaljubljen “do ušiju” i da je iskren u tome:

Voli da bude u vašem društvu

Čak i kada su njegovi prijatelji u pitanju radije će provoditi vreme sa vama, nego sa njima – nekako neće moći da odoli. Žena u koju se muškarac iskreno zaljubi postaje njegov prioritet, ona mu je najvažnija na svetu i napraviće sve kako bi se osećala prijatno u njegovom društvu. U tim situacijama moguće je da će pominjati da voli da provodi vreme s vama. Neki čak izmišljaju razloge kako bi bili duže vremena u društvu žene koja im se sviđa.

Dugo razgovara sa vama

Nekako kao da ne želi da taj razgovor ikada završi. Pri tome može delovati kao da je pomalo nestabilan na nogama jer je jako uzbuđen, a to pokušava da prikrije, oči su mu sjajne, a osmeh prisutan. Nekako je uvreženo mišljenje da muškarci ne vole previše da razgovaraju, ali, kada im srce zakuca brže za nekom ženom, razgovor može da traje satima. Tada joj otkrivaju sve i svašta o sebi jer nekako imaju poverenja u nju.

Daje vam slobodu

Ne visi vam nad vratom i ne pokušava opsesivno da kontroliše svaki vaš potez. Ne nameće vam svoje stavove i iskreno voli da čuje vaše mišljenje o svemu. Zaljubljen je u vas upravo onakvu kakva jeste, voli da otkriva šta vam je važno u životu, kakve hobije imate, kakvi su vam odnosi sa prijateljima i porodicom…

Ima poverenja u vas

Poverenje je jako važan znak da je nekome stalo do vas. Ako muškarcu nije stalo do neke žene, on može biti pomalo sumnjičav, oprezan itd. Međutim, kada se iskreno zaljubi, tada svet gleda “kroz ružičaste naočare” i potpuno veruje ženi koja mu je zagospodarila srcem.

Izgovorio je da vas voli

Ni jednom muškarcu nije lako da to kaže, ali ako je skupio dovoljno hrabrosti, to puno govori o njegovim osećanjima. Naravno, postoje ljudi koji brzopleto izgovaraju sve i svašta, ali ako spojite to što je rekao i sa “drugim simptomima zaljubljenosti”, tada možete da budete sigurni kako su mu osećaji duboki i iskreni.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.