Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bend "Sindrom" objavio spot za pesmu "Ona ima dečka" (VIDEO) - | K-013 Portal

Bend "Sindrom" objavio spot za pesmu "Ona ima dečka" (VIDEO)

Sindrom Ona ima decka, sport, pancevo

Pančevački pank rok bend "Sindrom" objavio je spot za pesmu "Ona ima dečka". Pesma će se nalaziti na prvom albumu benda ,,Navodna ljubav'' u izdanju Take It Or Leave It Records.

“Ona ima dečka” na jedan metaforičan način ukazuje na međusoban odnos profesionalnosti i emocija koji su sukobu u svakodnevnom životu svakog pojedinca. U ovoj pesmi je profesija nadjačala emociju ljubavi, ali smo svedoci da često emocije poput straha, ljutnje, besa, tuge, pa i ljubavi nadjačavaju naše profesionalne odluke. Promoviše ljubav, a takođe i jedno zrelo razmišljanje poštovanja prema osobi koja nam se dopada, a koja je već u emotivnoj vezi. Samim tim želimo ovim putem da “Ona ima dečka” još dugo, dugo i da taj odnos potraje! Takođe treba napomenuti da pesma ne predstavlja promociju konzumiranja narkotika kod mladih.

Bend "Sindrom" je nastao početkom 2016. godine. Čine ga Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka Jimmy Dodočić (bas gitara i prateći vokal), i pripadnica lepšeg pola Jelena Coje Vajović (bubnjevi).

Zajedno sviraju oko 3 godine u različitim sastavima, a Sindrom su oformili kako bi autorskom muzikom iskazali bunt prema lošim stvarima koje okružuju društvo i ukazali na probleme mladih ljudi, ali u vidu optimizma i motivacije. Na taj način, svojom muzikom u velikoj meri ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i stvore im osmeh na licu.

Najveći dosadašnji nastupi Sindroma su učešće na Bunt rok festivalu koji se emituje na RTS-u (polufinale i finale) i nastup na glavnoj bini na jubilarnom 15. beogradskom Beer Fest-u 2017. Neki od još značajnijih nastupa u 2018. godini su na Dev9t festivalu i na Bass Player festivalu…

Pogledajte spot:

Muzika i tekst: Miomir Adamović
Aranžman: Sindrom
Snimano u studiju 3x2 u Pančevu.
Snimanje, mix i master: Stefan Gaćeša i Dejan Sredić.
IGRAJU: Sindrom, Dušica Vuksanović, Milan Kendereški, Bogdan Golubović, Ana Vesić.
Montaža spota: Sava Bogdanović
Snimatelji spota: Aleksandar Vukobratović i Ana Vesić
Scenario: Aleksandar Vukobratović, Ana Vesić, Luka Jimmy Dodočić, Miomir Adamović
Omot albuma: Igor KačavendaPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.