Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DETALJAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018: Škorpije dobijaju samopouzdanje - | K-013 Portal

DETALJAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018: Škorpije dobijaju samopouzdanje

Proverite kakvi će vas sve izazovi na polju ljubavi dočekati u 2018. godini.

OVAN - 
Zakon privlačnosti biće na vašoj strani tokom Venerinog produženog ostanka u vašem znaku ove godine. U martu će se Venera nakratko povući, što će biti idealan trenutak da razmislite da li ste srećni. Ako tada ne budete dobro raspoloženi, "oladite s ljubavnim planovima.

Ljubavna afera mogla bi ili procvetati ili uvenuti oko 10. februara. Nakon pomračenja Sunca 21. avgusta upoznaćete ozbiljnog kandidata, a zbog uticaja Jupitera oko 10. oktobra ćete biti spremni na privrženu i predanu vezu više nego ikada. Mars će se 9. decembra pojaviti u vašoj seks-zoni, stoga očekujte puno aktivnosti, nevažno jeste li solo ili u vezi, piše "Zadovoljna".

BIK
Mars će projuriti kroz vaš znak od 9. marta do 21. aprila pa će vam se "upaliti zeleno svetlo" koje signalizira da preuzmete kontrolu u vašem ljubavnom životu. Kada Venera poseti vaš znak od 6. juna do 4. jula, nećete morati toliko da se trudite. Tada će moć zavođenja biti na vašoj strani i bićete okruženi udvaračima.

Mars i Venera će u ranim jesenjim mesecima aktivirati vaš romantični sektor, stoga svakako to vreme posvetite situaciji na ljubavnom planu. Spremni ste na ozbiljnu vezu i zajednički život, a zbog Venere ćete se najudobnije osećati u vezi od 7. novembra do 24. decembra. Ali, ako ne uživate u društvu partnera, radije se posvetite prijateljima.

BLIZANCI
Prevrtljivi blizanci počeće da osećaju spremnost na predanu vezu. Saturn će biti povezan s vašim znakom sve do 19. decembra pa će se mnogi od vas venčati, vesriti, započeti zajednički život ili napokon izaći iz veze kojoj je prošao rok trajanja. Do 10. oktobra u romantičnoj zoni naći će se Jupiter te će tada putovanja i nova iskustva s vašim partnerom začiniti vezu.

Blizanci koji su solo započeće romanse izvan "sigurne zone", odnosno zanimaće ih ljudi različitih kultura... Od 21. aprila do 4. juna te od 22. oktobra do 9. decembra bićete na misiji da ostvarite sve što želite, uključujući i pravu ljubav. Ali, od 4. do 31. jula i od 14. oktobra do 7. decembra neće biti potrebe za vašom inicijativom, potencijalni partneri će vama prilaziti.

RAK
Plutonovo putovanje kroz vašu ličnu zonu dugo je trajalo te ste verovatno imali niz intenzivnih susreta, nekoliko kriza je zahvatilo vašu vezu ili je pak došlo do raskida koji još niste preboleli. Na sreću, Plutona u vašoj zoni neće biti od 20. aprila do 28. septembra, tako da ćete imati vremena za predah i razmotriti perspektivu i dinamiku vaše veze.

Od 4. juna do 20. jula Mars će biti u vašem znaku pa biste tada mogli da pauzirate s ljubavnim planovima i posvetite se sebi. Ubrzo će se Venera naći u znaku raka pa ćete od 31. jula do 25. avgusta biti okruženi ljudima koje želite da privučeta. S dolaskom Jupitera početkom oktobra započeće vaša misija u potrazi za pravom ljubavi.

LAV
Početak ljubavne 2018. godine za lavove će biti prijatan. Od 3. januara do 3. februara Mars i Venera će uticati na vaš seksualni život. To će biti pravo vreme da preuzmete kontrolu i pokažete partneru, sadašnjem ili budućem, šta točno želite. Od 2. do 15. aprila pripazite na povratak stare ljubavi u vaš život. Pričekajte mesec dana pre nego što ponovno odlučite da  razbuktate strasti pa se setite da ste prvi put s razlogom raskinuli.

Zbog dolaska Neptuna nećete moći da razlikujete požudu od ljubavi, radije se onda usredsredite na sebe. Do 19. decembra u vašem znaku naći će se Saturn, zbog kojeg se vaš ljubavni život kreće sporo, ali sigurno. Pozitivna strana toga je što ste fokusirani na ono što vas istinski čini srećnim. Pomračenje Meseca 7. avgusta nagnaće vas ili na prekid loše veze ili na ozbiljan korak u vezi.

DEVICA
Zbog položaja Venere u vašem znaku od 3. januara do 6. juna ovo će biti godina veze i seksa, bilo da se radi o supružniku, ozbiljnom partneru ili novom dečku. Ali, pripazite jer od 4. marta do 15. aprila Venera će se kretati unazad i imaćete poteškoća s "dubljim" povezivanjem. Takođe, tada bi u vašem životu mogao da se pojavi bivši partner.

Do 27. januara Mars će se naći u znaku Device te će vas nagnati da se suočite i razrešite konflikte koji vas muče, a do 3. marta zbog njega ćete biti izuzetno zauzeti u spavaćoj sobi. Zbog uticaja Neptuna na vaše veze, moglo bi doći do mnogih nesuglasica i nerazumevanja, tako da se prvo udaljite od takvih situacija i pomno razmislite o sledećem koraku.

VAGA
Jupiter će se u vašem znaku naći sve do 10. oktobra, što znači da će naglasak u ljubavnoj 2018. godini biti na vašem ličnom napretku. Naučićete da budete iskreniji i kako sebe da stavite na prvo mesto. Kada vam bude bio potreban trenutak za sebe, to ćete i tražiti, a moguće je i da ćete otići sami na putovanje. Distanciraćete se od osoba koje nisu dobre za vas.

Između 27. januara i 4. jula pod utiajem Marsa i Venere zaplivaćete ljubavnim vodama. Nemojte da se čudite lošijem raspoloženju od 4. marta do 15. aprila kada se Venera bude povukla. Ako ste odlučili da bivšem partneru date drugu šansu, tek ćete u letnjim mjesecima saznati da li je to bila dobra ideja ili ne. Od 14. oktobra do 9. decembra ponovno ćete preuzeti kontrolu i uzeti ono što želite.

ŠKORPIJA
Do 27. januara pod uticajem Marsa dobićete dovoljno samopouzdanja i načiniti prvi korak. Takođe, zbog uticaja Venere od 3. januara do 3. februara, i od 2. do 28. aprila osećaćete se prijatno u društvu potencijalnog izabranika te ćete želeti da mu često pokažete privrženost. Ali, od 2. do 15. aprila Venera će započeti s kretanjem unazad tako da pripazite kako ne biste požurili i uništili romansu na samom početku.

Od 10. oktobra u znak Škorpije dolazi Jupiter, koji će vas podsetiti koliko ste super i da treba da živite "punim plućima" i najbolje što možete. Zadnja dva meseca u godini pripadaju vama, bićete društveni i odvažni i uživaćete u čestim izlascima.

STRELAC
Do 19. decembra u vašem znaku ostaće Saturn. Do tada ćete razaznati ko ste kao odrasla i potpuna osoba pa ćete tako i organizovati svoj život. Bićete nekarakteristično ozbiljni, ali pod uticajem Urana na vaš ljubavni život postaćete poprilično pustolovni.

Od 3. februara do 2. aprila kao i od 28. aprila do 6. juna bićete pod uticajem Venere. Tada ćete uživati i zabavljati se, a s dolaskom Marsa u vaš znak od 4. juna do 20. jula zračićete seksipilom. Tokom decembra na jednoj od proslava mogli biste da pronađete novog udvarača, a ako već imate partnera, vaša hemija će ojačati.

JARAC
Većinu ljubavne 2018. godine bićete pod uticajem Jupitera, koji će u vama probuditi poslovne ambicije te ćete raditi još više nego uobičajeno. Od 9. marta do 21. aprila, s dolaskom Marsa vreme je da umesto posla prioritet postane zabava. Odvojite vreme za izlaske, sa sadašnjim ili potencijalnim partnerom.

Od 6. juna do 4. jula, uz pomoć Venere, nastojaćete da budete romantičniji. Posle pomračenja Sunca 21. avgusta mogli biste da se upustite u isključivo fizičku vezu, a od 10. oktobra, s dolaskom Jupitera, proširićete kontakte što će vam to pomoći pri traženju onoga što želite.

VODOLIJA
Pomračenje Meseca 10. februara poguraće vas ka drastičnim promenama u vašoj vezi. Daćete ultimatum vašem partneru, prekinuti s nekim ko vas zavlači, učinićete vezu ozbiljnijom, započeti zajednički život ili prosidbu. Svoju odluku ili ćete potvrditi ili krenuti ispočetka s novim partnerom nakon pomračenja Sunca 21. avgusta.

Od 21. aprila do 4. juna Mars će vas naterati da sledite želje vašeg srca, dok će juli biti rezervisan za Veneru i flert. Tokom druge polovine godine naučićete da se pravilno svađate, bez niskih udaraca te ćete se posvetiti rešavanju problema s partnerom ili bliskim prijateljima.

RIBA
Početak godine za Ribe će biti snažan pa ćete biti odlučni u uzimanju onoga što želite. U januaru i drugoj polovini aprila pod uticajem Venere bićete svima šarmantni te ćete s jednostavnošću privući onoga koga želite.

Od septembra, pod uticajem Jupitera, vaš seksualni život će se proširiti. Bićete iskreniji u krevetu, imati više partnera te ćete steći toliko poverenje u nekoga da ćete mu se emotivno totalno prepustiti. Do kraja godine izuzetno pozitivan uticaj na događaj u vašoj spavaćoj sobi imaće Venera i Mars, piše "Zadovoljna".

 


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.