Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Isplanirajte odmor uz kalendar neradnih dana za 2019. godinu - | K-013 Portal

Isplanirajte odmor uz kalendar neradnih dana za 2019. godinu

Neradni dani su pojam koji ima drugačije značenje zaposlenima i njihovim poslodavcima. Dok većini zaposlenih neradni dani predstavljaju omiljeni deo godine, njihovi menadžeri se ne slažu sa njima.

S obzirom na to da ih nema previše, dani koji se praznuju su veoma vredni i vrlo se često dešava da i samo jedan neradan dan planiramo mesecima unapred.

Bitna informacija je da ako državni praznik padne u nedelju, ponedeljak će biti neradni dan. Ovo pravilo se ne odnosi na verske praznike.

Uz kalendar neradnih dana za 2019. godinu predlažemo vam kako da na vreme isplanirate svoj odmor, bez obzira na njegovu dužinu, i kako da neradne dane uklopite sa danima odmora u svrhu efikasnijeg iskorišćenja slobodnog vremena. Napravite planove za odmor u 2019. godini još sad, i dočekajte ga opušteni sledeće godine.

SPISAK DRŽAVNIH I VERSKIH PRAZNIKA:

Nova godina - 01. - 02. januar
Božić - 7. januar
Sretenje - Dan državnosti - 15. - 16. februar
Uskrs - 26. - 29. april
Praznik rada - 01. - 02. maj
Dan primirja u Prvom svetskom ratu - 11. novembar

Na vreme dobijen kalendar neradnih dana za narednu godinu, može olakšati planiranje odmora i potencijalnog putovanja. Ne samo da ćete biti u prilici da isplanirate svoju godinu u odnosu na obaveze koje posao donosi sa sobom, već ćete moći da rezervišete putovanje po nešto jeftinijoj ceni i spremno uđete u novu radnu godinu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.