Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ITACADEMY: Besplatni online kursevi - | K-013 Portal

ITACADEMY: Besplatni online kursevi

Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa ITAcademy za čitaoce najpopularnijeg portala u gradu Pančevo Online obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština.

Cilj nam je da onima koji žele da se usavršavaju i napreduju omogućimo da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.

U ponudi su sledeći besplatni online kursevi:

● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa naslovom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu.

Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, naša redakcija će Vam poslati na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs.

Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na Vaš mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.