Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Izaberete idealan miris za septembar - | K-013 Portal

Izaberete idealan miris za septembar

Određeni miris koji odgovara samo jednom konkretnom karakteru osoba ima snažan utisak na okružene. Naučnici su otkrili zbog čega svi mi imamo toliko problema prilikom kupovine mirisa za osobe koje volimo.

Prema novom istraživanju, svi smo privučeni parfemima koji dopunjuju naše prirodne mirise, zbog čega je nemoguće da pogodimo pravi parfem za partnera.

Samo mi možemo izabrati idealan parfem za sebe, jer nas privlači miris koji se podudara s našim mirisom tela. To je razlog zbog kojeg je gotovo nemoguće izabrati parfem za nekog drugog. Pokazalo se i da imunološki sastav utiče na izbor parfema. Naime, biramo parfeme koji odražavaju naš imunološki sistem, a privlače nas osobe koje imaju drugačiji imunološki sistem od nas.

Pronađite svoj mirisni identitet. Razmislite o svojoj ličnosti i porukama koje želite da pošaljete. Pre nego što krenete u kupovinu parfema, definišite svoje omiljene sastojke. Razmislite želite li neki jači miris, cvetni, neutralni ili neki drugi. Izaberite uvek ono što odgovara vašoj koži i osećanju. Pre svega morate testirati parfem koji ćete izabrati možda pomoću prodavačice. Naprskajte na sebe i pomirišite. Ako se na prvi trenutak svidi, to je to, nemojte dalje tražiti idealan. Ukoliko ćete krenuti u nabavku možete i na internetu razgledati određene sajtove koji će po kategorijama i sastojcima moći da identifikuju Vaše zahteve.

Za septembar preporučujemo cvetno orijentalne mirise koji sadrže u sebi trunke začina ili zemljanih nota.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.