Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mesečni horoskop za oktobar: Saznajte šta kažu zvezde za vaš znak - | K-013 Portal

Mesečni horoskop za oktobar: Saznajte šta kažu zvezde za vaš znak

Bliži nam se Oktobar, a evo šta vam zvezde predviđaju za taj mesec.

OVAN

Za sve vas koji ste rođeni u znaku Ovna sledi dobar i aktivan poslovni period. Dobra je prilika kako za nove projekte, tako i za završavanje postojećih. Brojne obaveze koje vas čekaju, sastanci i pregovori traže vašu punu pažnju i angažovanost, što vam neće teško pasti jer će rezultati a i finansije, biti i više nego dobri, a to će vam dati još veću motivaciju. Važno je samo da vam fokus i organizacija budu na najvišem nivou. Pripazite na odnose sa kolegama i nadređenima, ne ulazite u konflikt već upotrebite svoje odlične veštine pregovaranja. Dakle, čeka vas mnogo zalaganja ali i odličnih rezultata.

Na emotivnom planu, ovo je za vas idealan period da komunikaciju sa voljenom osobom podignete na viši nivo. Iskoristite to, razgovarajte i rešite sve nedoumice i probleme, kako bi vazduh među vama bio čist i kako bi se otvorio prostor za lepe zajedničke planove. I slobodne Ovnove čeka zanimljiv period, mnogo prilika za upoznavanje. Ključ je u umerenosti, više slušajte a manje pričajte, i emocije zadržite za sebe, makar za početak.

Ovaj talas dobre energije iskoristite i za lepu komunikaciju sa prijateljima i porodicom, kako bi imali snagu i podršku za sve dalje izazove koji vas čekaju.

BIK

Rođenima u znaku Bika sledi sjajan mesec, kada je u pitanju posao i karijera. Nailazeće poslovne prilike treba da prihvatite spremno i rezultati neće izostati. Dobra organizacija i jasno postavljeni ciljevi će biti vaše oružje za uspeh u ovom mesecu. Komunikacija sa kolegama je dobra ali ako su ostali neki neraščišćeni odnosi iz prethodnog perioda, rešite ih. Podrška kolega vam je sada bitna a i mišljenje nadređenih kao smernice za dalje korake. Ukoliko date svoj maksimum, ovo će biti vaš mesec.

Kada je u pitanju ljubav i partnerstvo, period nosi neke izazove u komunikaciji. Mogućnost trzavica i napetost u odnosu su naglašeni pa ih stoga dočekajte spremni. Drugim rečima, ne reagujte na prvu loptu već smireno i na lep način uspostavite kvalitetnu komunikaciju. Važno je da čujete partnera na pravi način, a i on vas. Slobodni Bikovi su u ovom periodu malo suzdržani pa neće olako uletati u veze, ali je lepa prilika za izlaske i druženja.

Oslušnite sebe i svoje unutrašnje ja, pružite sebi sve što je potrebno. Odmor, kvalitetan san i bogata ishrana su važni kako bi ostali u formi u ovom periodu.

BLIZANCI

Pred Blizancima je period koji će obeležiti novi kontakti i partnerstva. Odlične komunikacione veštine koje blizanci poseduju je sada važno iskoristiti, posebno oni koji se bave javnim poslom, pregovaranjem, prodajom i sl. Otvaraju se prilike za službena putovanja, pa ih iskoristite kako bi stekli poznanstva koja će vam kasnije biti korisna. Dakle, akcenat je na aktivnosti i otvorenosti, što Blizancima neće teško pasti.

Kada su u pitanju partnerski odnosi, nailazi period kada ćete želeti da istaknete svoju individualnost i manje budete "mi" a više "ja". To ne znači sebičnost već samo potrebu da budete svoji u tom odnosu. Važno je da to vaš partner shvati i prihvati, a to će se desiti samo kroz otvorenu komunikaciju i iskrenost. Na taj način ne samo da neće doći do svađa i trzavica, već će vaš odnos postati kvalitetniji. Slobodne Blizance čeka lep period i otvaranje prilika za nove veze. Seksualna energija je u ovom periodu naglašena, što je dobro i za zauzete i za slobodne Blizance.

Stres i napetost vam samo škode pa pronađite način da se opustite i primirite.

RAK

Rakove čeka naporan period kada je posao u pitanju. Brojne obaveze za koje ćete imati utisak da se samo gomilaju bez kraja, kao i težina posla, činiće vas nervoznim. Ciljevi koje ćete postaviti pred sebe su veliki ali ukoliko uspete da sve izbalansirate, rezultati neće izostati. Važno je da usled tog haosa ne izgubite fokus jer su sve važne odluke koje budete u ovom periodu donosili, bitne za naredni period.

Na emotivnom planu, ovo je period flerta, lagane zaljubljenosti, neobaveznih susreta i naglašene seksualne energije. Tako će svim slobodnim Rakovima ovo doneti lagane priče, bez prevelike potrebe da vezu učvrste i podignu na viši nivo. Obratite pažnju na to da li to odgovara i drugoj strani jer se lako može desiti da bude povređena. Sa druge strane, i Rakovima koji su u vezi ovakav period i energija odgovaraju kako bi vezu osvežili i uneli malo zabave u nju.

Stres koji će vam posao doneti potrudite se da izbalansirate opuštajući se kad god za to imate vremena, makar bilo i na kratko.

LAV

Za sve pripadnike ovog znaka, nailazi povoljan poslovni period. Idealna je prilika da sada sve planove i započete projekte dovršite jer će rezultati biti dobri. Takođe i svi novi planovi i projekti će u ovom mesecu imati priliku da budu uspešno dovršeni. Važno je da ne odlažete obaveze i ne odugovlačite, već da iskoristite povoljan period. I finansije će biti bolje nego u prethodnom periodu. Povoljna je prilika i za ulaganje, ako imate mogućnost i ideje za to.

Na ljubavnom planu, zauzete Lavove očekuju manji problemi u vezi, lošiju komunikaciju i trzavice. Imaćete nerazumevanje za partnera, manjak strpljenja i emocija. Važno je da zastanete i izbegnete nagle reakcije već da saslušate partnera i nađete kako vremena tako i razumevanja za njega. Potrudite se da oživite emocije prema partneru koje ste na kratko zapostavili, jer može da se desi da u ovom periodu par pogrešnih koraka dovedu do odluke zbog koje se kasnije možete kajati. Slobodni pripadnici ovog znaka treba da pripaze na izbor partnera. Slušajte svoje intuiciju.

Kvalitetan odmor će vam pomoći da se nosite sa izazovnim i aktivnim periodom koji nailazi.

DEVICA

U poslovnom smislu, kod pripadnika ovog znaka, fokus je na finansijama. Budite oprezni u ovom periodu kada je novac u pitanju. Pažljivo razmislite u šta ulažete ili još bolje, ako je moguće, preskočite ovaj mesec kada su ulaganja u pitanju. Važno je da odluke tog tipa donosite u konsultaciji sa stručnom osobom. Poseban oprez za pripadnike ovog znaka koji rade sa novcem, budite pažljivi i dva puta proveravajte sve.

Po pitanju emotivnog života, pojačana nervoza koju sa posla prenosite u vezu, doneće i svađu, rasprave i nerazumevanje za partnera. Probajte da odvojite posao i ljubav, i da sa partnerom provedete kvalitetno vreme jer će to prijati i vama, i omogućiti da se opustite a to vam je sada najpotrebnije. Fokus je na kompromisu, komunikaciji sa partnerom i razumevanju za njega. Ukoliko to budete imali na umu, do ozbiljnih sukoba neće doći.

Uvedite neke slobodne aktivnosti u svoju dnevnu rutinu kako bi pomerili fokus sa posla na neke lepše stvari. Relaksacija, kako fizička tako i mentalna, neophodna je.

VAGA

Za sve Vage, u narednom periodu akcenat je na komunikaciji. Nalet dobre energije po tom pitanju, doneće vam brojne uspešne sastanke, pregovore i nove kontakte. Dobar je period za sve Vage kojima je posao vezan za komunikaciju i promociju, jer će odlične komunikacione veštine doći do izražaja i doneti dobre rezultate. Dobar je period i za sticanje novih znanja pa ukoliko imate priliku za neko usavršavanje, prihvatite je.

Kao i u poslu, i u ljubavi, sada je najvažnija komunikacija. Ukoliko imate neke neraščišćene teme sa voljenom osobom, dobra je prilika da sada sve rešite. Otvorenost i iskrenost su sada najvažnije, jer nemate šta da izgubite, već samo da dobijete. Saslušajte partnera, i recite sve što ste krili ili se ustručavali da kažete, i vaša veza će se podići na viši nivo. Slobodne pripadnike ovog znaka čeka period uživanja u svojoj slobodi jer neće pristajati na bilo kakve prilike za vezu, već samo nešto što je kvalitetno i ima izgleda da potraje.

Kada je zdravlje u pitanju, potrudite se da se okružite samo pozitivnom energijom i izbegavajte tzv. emocionalne vampire, jer vam je energija i te kako potrebna sada.

ŠKORPIJA

Škorpije u ovom mesecu očekuje povoljan poslovni period, posebno za timski rad. Dakle, potrudite se da u sve projekte i planove uključite i kolege i saradnike, jer će rezultati biti na najvišem nivou. Dobra komunikacija će biti naglašena pa je iskoristite za pregovore. Sada je i pravo vreme da iznesete svoje ideje i saslušate i kolege po tom pitanju, jer zajedničkim snagama možete da te ideje i usavršite.

Što se ljubavi tiče, zauzete Škorpije čeka lep period zbližavanja sa partnerom. Sada je pravo vreme da se posvetite jedno drugom, i vašu vezu dovedete na mnogo bolji nivo nego što j bila u proteklom periodu ispunjenom trzavicama. Isplanirajte neke aktivnosti, izlazak, kraće putovanje sa partnerom, ili se jednostavno osamite u svojoj intimi. I seksualna energija je dobra, što će dodatno dati podstrek za lepo provedeno vreme sa partnerom. Slobodne Škorpije bi trebalo da smanje očekivanja po pitanju budućeg partnera, jer je prava osoba možda negde u blizini ali je od svih visokih očekivanja i ne primećujete.

Pripazite na nervozu i probajte da je ublažite prirodnim sredstvima.

STRELAC

Kada je posao u pitanju, Strelčeve očekuje lagan period. Iskoristite taj nalet dobre energije i uz malo truda postići ćete dobre poslovne rezultate. Važno je da budete strpljivi i da ne odustajete prerano. Akcenat je na dobroj organizaciji, sistematičnosti i pedantnosti. Isplanirajte svoje vreme, postavite svoje ciljeve i idite do kraja jer će se isplatiti.

Naredni mesec je u znaku pozitivne energije i naglašene seksualnosti, što će doneti benefite i onima koji su u vezi a i slobodnim Strelčevima. Iskoristite to kako bi osvežili svoju vezu i interesovanje za partnera a možda čak i da proširite vašu porodicu. Slobodni pripadnici ovog znaka će isto uživati u toj lakoći i flertu. Ne opterećujte se previše nekim dubljim stvarima, ozbiljne veze su moguće iako to ne izgleda tako na prvi pogled.

Pozitivne stvari koje će vam se dešavati na svim životnim planovima doneće vam dobru energiju i učiniti dobro zdravlju.

JARAC

Naredni period će za pripadnike ovog znaka biti dobar po pitanju sticanja novih znanja i veština. Važno je da budete otvoreni i spremni da prihvatite promene i primenite ih na sadašnje poslovanje. Iskoristite sve kako biste se usavršili i bili u toku sa novinama. Poznati ste kao vredni i istrajni, samo je važno da se ne držite strogo ustaljenih sistema poslovanja već da počnete da se zanimate za nove. Dobar je period i po pitanju finansija.

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi, sada će želeti da taj odnos podignu na viši nivo. Ukoliko mislite da uz sadašnjeg partnera nemate budućnost, dobro razmislite i razgovarajte sa njim pre nego što odlučite da odustanete od njega. Potrebno vam je da se okrenete ka porodici, kao osloncu u vašem životu i na to budite fokusirani. Slobodni Jarčevi imaju šansu da upoznaju zanimljivu osobu.

Zdravlje će vam u narednom periodu biti bolje, sa manje nervoze i stresa.

VODOLIJA

Vodolijama naredni period može doneti probleme na poslu koji ne moraju biti krupni, iako će delovati značajno. Sada je važno da razmišljate racionalno i hladne glave, i da nista ne primate k srcu. Vreme je da emocije ostavite po strani i da jasno sagledate stvari, pa ćete tako i uvideti i rešenje. Pratite svoj unutrašnji osećaj i sve može biti dobro.

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi, sada će biti na svojevrsnom testu. Važno je da u tom odnosu ne izgubite svoje ja, i ne padnete pod uticaj partnera, koji ne mora biti nužno loš. Važno je da zadržite svoju individualnost i stav po mnogim pitanjima kako se kasnije ne bi kajali jer ste bili pod njegovim uticajem. Slobodne Vodolije očekuje period flerta i zabave, pa iskoristite to i uživajte.

Provodite više vremena sa prijateljima, opuštajući se jer će vam to najviše prijati.

RIBE

Naredni poslovni period pripadnicima ovog znaka neće doneti neke posebne novine. Akcenat je na timskom radu i dobroj komunikaciji, kao i pravovremenim i tačnim informacijama. Potrudite se da saslušate sve članove tima, i prihvatite sve ideje i zamisli. Zajedničkim trudom možete dobiti odlične rezultate, vazno je da se fokusirate na tim.

Zauzete pripadnike ovog znaka očekuju male turbulencije u vezi. Problemi sa kojima možete da se suočite rešavajte hladne glave, razgovorom i međusobnim razumevanjem. Ovde je akcenat na partnerstvu, pa se potrudite da ne budete tvrdoglavi i sebični. Važno je da saslušate partnera, i koliko god da se ne slažete sa njim, da ga makar razumete, ali iskreno i od srca. Dobro je i da osvežite seksualni život jer je on bitan segment važe veze i dodatno je može učvrstiti. Slobodni pripadnici ovog znaka će u narednom periodu imati veliku šansu da uplove u vezu.

U narednom periodu ćete biti previše emotivni i razdražljivi pa se potrudite da se primirite i pronađete nešto što vas opušta i u čemu uživate.

Tags:


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.