Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Održana svečana premijera animiranog filma Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje! - | K-013 Portal

Održana svečana premijera animiranog filma Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje!

Svečana premijera animiranog hit filma „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”, na radost brojnih mališana i njihovih roditelja održana je u prepunoj sali bioskopa Cineplexx Delta City. Savremena porodična komedija je sinhronizovana na srpski jezik. 

U sinhronizaciji "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje", učestvovali su brojni glumci i glumice, kao i javne ličnosti iz sveta muzike. Po treći put, neodoljivom Drakuli glas je pozajmio Dragan Mićanović, glas Mejvis pozajmila je Iva Stefanović, dok je glas tajanstvenoj kapetanici pozajmila Tamara Aleksić.

Premijeri pridružili su se i brojni glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma: Tamara Aleksić, Iva Stefanović, Nataša Marković, Slobodan Tešić, Marko Marković, Dragan Vujić Vujke, Tamara Aleksić, Srđan Timarov, Dušan Svilar, Aleksandar Perišić, Stribor Čolić...Režiju sinhronizacije potpisuje Iva Milošević.

Uz projekciju trećeg nastavka animiranog hita "Hotel Transilvanija" posetioci su uživali u pravoj transilvanijskoj zabavi uz druženje sa ekipom i maskotama iz filma, čije prisustvo je razveselilo one najmlađe ali i njihove roditelje.

U trećem nastavku pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima. Letnjem odmoru ne odoleva ni ostatak Drakulinih prijatelja, pa se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima na brodu, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. Međutim, odmor se pretvara u noćnu moru onog trenutka kada Drakulina ćerka Mejvis shvati da se Drakula zaljubio u kapetanicu broda Eriku, koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.

Na repertoaru bioskopa širom zemlje ostvarenje će se naći od 02. avgusta.

(Foto: ConFilm)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.