Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prijave učesnika za Međunarodnu karnevalsku povorku Karnevala Pančevo 2019 do 01. juna - | K-013 Portal

Prijave učesnika za Međunarodnu karnevalsku povorku Karnevala Pančevo 2019 do 01. juna

Karneval Pančevo 2019

U toku je karnevalskih grupa za učešće u velikoj međunarodnoj karnevalskoj povorci ‘’INTENACIONALNOG KARNEVALA PANČEVO 2019’’, koji će se održati 21. i 22. juna 2019. godine. Međunarodna karnevalska povorka je u subotu, 22. juna u 20:00 časova.

Sve karnevalske grupe koje žele da učestvuju u karnevalu, formular za prijavu mogu preuzeti sa sajta www.karnevalpancevo.com

Karneval Pančevo 2019

Popunjena prijava se dostavlja na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a uz prijavu treba poslati i muzičku numeru za predstavljanje grupe u karnevalskoj povorci.

Karnevalsku grupu čini grupa od najmanje petnaest osoba, dok gornji limit ne postoji, jednako kostimiranih ili koji obrađuju istu temu.

Neprijavljene karnevalske grupe i osobe koje nisu kostimirane ne mogu da učestvuju u povorci i neće moći da se kreću obeleženom trasom međunarodnog karnevala.

Rok za prijavu karnevalskih grupa je do 01.06.2019.

Karneval Pančevo 2019

Prijave koje budu dostavljene posle 01.juna 2019., neće se razmatrati.  

Sve prijavljene karnevalske grupe će biti obaveštene o detaljima u vezi učešća.

Karneval Pančevo 2019

Internacionalni karneval u Pančevu je međunarodna manifestacija od velikog značaja za Republiku Srbiju koja predstavlja različite kulture i karnevalske tradicije iz celog sveta.

Kao najveća gradska manifestacija i prvi međunarodni karneval u Srbiji, održava se u organizaciji udruženja ''Prijatelji Pančeva'', pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam  AP Vojvodine. Ova manifestacija postala je turistička atrakcija koju poseti više od 100.000 posetilaca.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.