Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stavite dlanove jedan pored drugog i obratite pažnju na ovaj mali detalj - | K-013 Portal

Stavite dlanove jedan pored drugog i obratite pažnju na ovaj mali detalj

Od davnina su ljudi gledali u dlan i pokušavali da proreknu sudbini. U strahu su nam ruke ledene, a vlažni dlanovi nas odaju da imamo tremu i da smo nervozni.

Naše ruke ne znaju da lažu i mnogo su iskrenije od nas samih. One mogu otkriti i ponešto o tome kakvi smo u ljubavi. Mi vam otkrivamo kako! Spojte dlanove, pronađite liniju ljubavi i saznajte istinu!

Pronđite liniju ljubavi na svom dlanu

Ova linija nalazi se na samom vrhu dlana. Postavite dlanove jedan pored drugog, obratite pažnju na njihov položaj, a zatim proverite koje je njihovo značenje.

1. Linije su u istom nivou

Ako se na dlanovima vašeg partnera ljubavne linije nalaze u istom nivou, imate sreće: on je materijal za dugu vezu i ima ozbiljne namere. Racionalan je i ne voli nagle promene u životu. On je osetljiva osoba nežnog karaktera, koja brine o mišljenju drugih ljudi.

2. Linija ljubavi je niža na levom dlanu

Ova osoba preferira starije partnere i mudra je za svoje godine. Posvećena je u ljubavi, romantična i neće se povinovati društvenim normama. Sluša svoje šesto čulo, koje retko kad pogreši.

3. Linija ljubavi je viša na levom dlanu

Ova osoba ne žuri da se upusti u ozbiljnu vezu i ne smatra da sreća zavisi od ljubavi. Ali, kada konačno odluči da izabere životnog partnera, to će biti osoba mlađa od nje ili druge nacionalnosti. Osoba sa ovakvim ljubavnim linijama voli očima. Samouverena je, odlučna i nezavisna, pa lako prevazilazi sve teškoće.
 
Image source: brightside.me, izvor: noizz


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.