Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Andre Rieu & Johann Strauss orkestar 22. maja u Štark areni (VIDEO) - | K-013 Portal

Andre Rieu & Johann Strauss orkestar 22. maja u Štark areni (VIDEO)

Andre Rieu će 22. maja 2019. nastupiti u Štark areni u Beogradu sa svojom bombastičnom predstavom u sklopu svoje svetske turneje 2019. godine. Svetska zvezda nesumnjivo jedan od najpopularnijih internacionalnih muzičara našeg doba.

Proslavljen kao moderni “kralj valcera”, od Meksika pa sve do Australije, Andre Rieu je klasa za sebe, sa oko 600.000 gledalaca godišnje nadmašujući čak i superzvezda poput Bruno Marsa, AC / DC ili Rijane.

“Muzika i posebno valcer su veoma važan deo mog života”, kaže Andre Rieu. “Ako neki muzički komad dodirne moje srce, dodirnuće i Vaše. Ova predivna muzika omogućava mi da svetu donesem veselje i radost života. Sve je dopušteno na mojim koncertima: smejanje, plakanje, ples, pevanje. Emocije su tajna mog uspeha.”

Koncerti Andreja Rieua predstavljaju vatromet emocija. Na oko 100 koncerata godišnje Rieu pruža savršenu zabavu sa svetski poznatim, romantičnim i emotivnim  melodijama, kao i brojnim iznenađenjima, humorom i vrhunskim međunarodnim solistima. Zajedno sa njegovim 60-članim Johan Štraus orkestrom, najvećim privatnim orkestrom na svetu, harizmatični Holanđanin već više od 30 godina obilazi svet.

U septembru je Andre Rieu World Tour 2018 boravio u SAD i Kanadi, u oktobru u Argentini, u novembru u Australiji a u decembru će biti u Velikoj Britaniji. Da bi se omogućilo da ogromna produkcija efikasno putuje između kontinenata, čudesni kostimi, instrumenti i scenske struktura postoje u  četiri kopije. Preko 40 miliona CD-ova i DVD-ova, 30 pozicija broj 1 i 500 platinskih nagrada, čine Andre Rieu pravim “maestrom masa”, kako ga je nazvao New Yoek Times. Pregledi njegovih YouTube video snimaka prelaze milijardu prikaza do sada. Više od 3,4 miliona obožavalaca prati Kralja Valcera na fesjbuku.

U julu 2018. Andre Rieu je održao svoje fantastične godišnje koncerte na otvorenom u svom rodnom gradu Mastrihtu u Holandiji. Po prvi put, više od 150.000 fanova iz preko 80 zemalja pridružilo se spektakularnim  koncertima na Vrijthofu tokom 13 večeri.

Andre Rieu je oženjen više od 40 godina i živi sa svojom ženom Marjorie u romantičnom zamku iz 1452. godine u svom rodnom gradu Mastrihtu u Holandiji. Imaju dva sina i pet unuka.

Uživajte u fantastičnoj mešavini valcera, filmske muzike, mjuzikla, opera i hitova. Kupite najbolje ulazniceza nezaboravno veče i doživite Andre Rieu – LIVE!

Karte za ovaj koncert možete kupiti preko Tiket Kluba

Sve informacije i rezervacije:
Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.