Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website EUROSONG 2017: Srbija među favoritima - | K-013 Portal

EUROSONG 2017: Srbija među favoritima

Nakon nekoliko meseci rada na pesmi i odabiru izvođača koji će ove godine braniti boje Srbije na „Evrosongu“, pesmu “In Too Deep” koju će Tijana Bogićević pevati u Kijevu, predstavljena je u subotu

Iza srpske pesme, ove godine stoji iskusan evrovizijski autorski tim koji čine muzički producenti, kompozitori i osnivači "Symphonix International"-a Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder.

„Pesma je svetska, ali ima balkanski element. Trebalo nam je dva-tri meseca da je završimo. 'Pesma Evrovizije' je modernizovana u poslednjih nekoliko godina. Predstavljaju se nove ideje, kvalitet je na visokom nivou i čitavo takmičenje ide napred, u budućnost“, poručio je Borislav Milanov, jedan od autora kompozicije.

Tijana Bogićević ne krije zadovoljstvo i navodi da ne oseća strah, jer se pevanjem bavi ceo život: „Ne plašim se, odlično ćemo se pripremiti. Scenski nastup će biti dobar i bitno mi je da je pesma odlično snimljena i da super zvuči. Ostalo - kako bude“.

Da je evrovizijska publika sa nestrpljenjem čekala ovogodišnju pesmu iz Srbije govori i podatak da je instrumentalni deo pesme In Too Deep, koji je pre četiri dana objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu „Pesme Evrovizije“, pogledalo gotovo 250 hiljada ljudi, dok kladionice srpsku pesmu već sada svrstavaju u sam vrh favorita za pobedu na 62. „Evrosongu“.

Takmičenje za „Pesmu Evrovizije“ će biti održano u Kijevu, u Ukrajini. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, veliko finale je 13. maja.

(Radio Jat)


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.