Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Iskaz i Cepeni Ćunci krajem januara u Nišu - | K-013 Portal

Iskaz i Cepeni Ćunci krajem januara u Nišu

Jedan od najenergičnijih bendova u Srbiji Iskaz iz Pančeva, nastupiće posle dve pune godine u niškom klubu Feedback u petak, 25. januara sa početkom u 23 časa.

Kao specijalni gosti pridružiće im se bend Cepeni Ćunći, kultni pank-rok sastav iz Ladovice.

Iskaz je poznat publici po svom jedinstvenom muzičkom i vizuelnom izrazu. Odrastali su na muzici bendova Public Enemy, Dog Eat Dog, Rage Against The Machine, Wu Tang Clan, Limp Bizkit, Sunshine, Cypress Hill, Korn, Incubus i dr., pa se njihov muzički žanr može definisati kao crossover. Kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem 4 studijska albuma: “Natio” (2006), “Teorija Haosa” (2008), zatim “Eros” (2011) i “Tanatos” (2014) koji tematski čine celinu “Kritična Masa“.

Cepeni ćunci su nastali 1991. u Ladovici, selu u opštini Vlasotince. Svoj prvi album pod nazivom “Bugarska politika” izdali su 1997, a drugi “U zadnjem trenutku” 2001. godine. Dugo se čeka na treći album koji je u pripremi, ali su pesme sa tog albuma već zaživele među vernim pratiocima, čiji specifični odnos sa bendom ponekad više liči na odnos navijači-fudbalski klub nego na običan odnos benda i slušaoca.

Cena ulaznica i spisak prodajnih mesta naknadno će se objaviti.

Tags: , ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.