Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Detoksikacija Pančeva na ASAP žurci ove subote - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Detoksikacija Pančeva na ASAP žurci ove subote

Pre tri godine grupa pančevačkih disk džokeja različitih žanrova elektronske muzike okupila se s idejom da lokalnoj publici približi svoj rad. Pokrenuli su „All Stars Alliance Pančevo” (ASAP) – koji je ujedno naziv organizacije i serijala žurki.

Prve dve sezone na ASAP dešavanjima nastupala su isključivo lokalna imena, koja su uspevala da okupe žanrovski razdeljenu publiku. I oni koji slušaju mekši house i oni koji vole tvrđi techno posećivali su istu žurku, što je stvorilo jaču i informisaniju publiku u gradu.

Ove klupske sezone ASAP-ovci žele da podignu priču na viši nivo, bukiranjem DJ-jeva sa domaće scene koji su zavredili njihovu pažnju. Prvi ovakav događaj zakazan je za 22. oktobar, kada će u dvorani „Apolo” Doma omladine Pančevo biti održan „ASAP Special Edition”. TKNO, Miloš Vujović, Dymo, Mark Myself, Lobor D, Sloba i Zee Jovanović naći će se za dekovima. Za vizuale će biti zadužen VJ Witness, a Marko Obradović Edge će fotkati i, kako najavljuju organizatori, „možda još po nešto”.

Pored realizacije nove ideje i početka klupske sezone, povod za ovu žurku je i 10 godina od osnivanja organizacije „Dtox”. Nastao 2006. godine, „Dtox” je imao za cilj da izvrši detoksikaciju pančevačke scene. Jay Lumen, Viktorija Rebeka, Phatjack i Sharooz, neka su od imena koje je „Dtox” bukirao za svoje žurke. Serijal „Pančevački Prvi”, „Exit” promo žurke i nebrojeno manjih događaja na raznim lokacijama, organizovani su od strane ove grupe DJ-jeva i Vj-jeva.

Na „ASAP Special Edition-u” predstaviće se deo „Dtox” ekipe. Dom omladine Pančevo i njegovo muzičko uredništvo i ove klupske sezone nastavljaju uspešnu saradnju s DJ organizacijama u gradu, što će potvrditi već isplaniran niz velikih ASAP događaja.

Karte po ceni od 200 dinara mogu se kupiti na ulazu. Više informacija o žurci pronađite na zvaničnom Fejsbuk događaju.

All Stars Alliance Pančevo Fejsbuk stranica → https://www.facebook.com/AllStarsAlliancePancevo/

ASAP Special Edition Fejsbuk event → https://www.facebook.com/events/182647785477275/

 Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.