Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Ivana Vukmirović Manivi objavljuje debi album - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Ivana Vukmirović Manivi objavljuje debi album

Ivana Vukmirović Manivi, kompozitorka i pevačica iz Beograda, objavila je svoj debi autorski album pod nazivom „Manivi“ za Lampshade Media.

Budući da potiče iz porodice sa bogatim muzičkim nasleđem, ceo život se bavila muzikom koja je sasvim prirodno postala njena profesija. Trenutno je na završnoj godini Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, na odseku džez pevanje. Pored džeza, bavi se i drugim vrstama muzike među kojima su pop, soul, elektronska muzika, world music kao i fuzije navedenih žanrova.

Pošto ceo život piše pesme, 2014-te godine je sakupila sastav vrsnih muzičara i snimila svoj prvi, autorski album koji se sastoji iz devet pesama sa ličnim i iskrenim tekstovima pisanim na engleskom jeziku. Album je pretežno pop/soul karaktera.

Manivi je takođe i instrumentalista; svira klavir i gitaru i komponuje na oba instrumenta.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.