Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Kraljica bluza Ana Popović 14. januara u Beogradu - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Kraljica bluza Ana Popović 14. januara u Beogradu

Cenjena bluz gitaristkinja Ana Popović održaće koncert 14. januara u beogradskom Mikser Hausu.

Svetski poznata gitaristkinja odrasla je u Beogradu a sada živi na relaciji Los Anđeles - Holandija.

Anja je jedina je Evropljanka ikada nominovana za Debitanta godine u okviru WC Handy Awards, bluz verzije Oskara i jedina gitaristkinja koja je bila deo ol star ture ture “Experience Hendrix” 2014.

Ona je nastupala je sa raznim muzičkim legendama, poput Solomona Burka i B. B. Kinga. Istovremeno Ana je zaštitno lice Fendera, najvećeg svetskog proizvođača gitara.

Ovoga puta, Ana Popović će publici predstaviti svoj novi, i u dosadašnjoj karijeri najambiciozniji, projekat u kojem je objavila čak tri albuma u jednom izdanju.

Trilogija se sastoji od 23 fank, rok i bluz i džež numera koje su producirane od strane dobitnika Gremija koji je radio sa Lorin Hil i Karlosom Santanom, Vorena Rikera, takođe dobitnika Gremija Toma Hembridža i Delfeja Marselisa, jednog od najpoznatijih trombonist, kompozitora i producenata u svetu džeza danas.

Ulaznice za koncert su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a.

(Tanjug / Foto Ruben Tomas)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.