Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: MaraQYa predstavlja novog pevača i nov spot! - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: MaraQYa predstavlja novog pevača i nov spot!

Bend MaraQYa predstavlja nov spot za pesmu "Zavisan od tebe" kao i novog pevača Marka Vlahovića.

Nakon duže pauze, bend MaraQYa se vratio sa novim pevačem i novim autorskim pesmama "Živim kako hoću" i "Zavisan od tebe". Andrej Martinović potpisuje kompoziciju i tekst za "Zavisan od tebe", na aranžmanu je sarađivao sa Milošem Stanojevićem, dok je za produkciju bio zadužen Marko Louis. U novim pesmama MaraQYa zadržava svoj pravac, ali sa malo promenjenim senzibilitetom koju donosi pre svega frontmen Marko Vlahović, kao i novi članovi benda Ivan Radivojević na trubi, saksofonista Ognjen Gotovčević i bubnjar Dušan Damjanović.

Od svog osnivanja 2008. godine, ovaj beogradski bend je izdao dva albuma - “Savršen Dan” (2010) i “Soul i Biber” (2015).

Pravac muzike koji sviraju je soul, neo soul, R&B, funk, hip hop. Sa pesmom “Luda je” nekoliko nedelja su bili prvi na popularnoj Jelen top listi, sa pesmom “Govor tela” prvi na MTV Domaćici, a sa pesmama “U mojoj sobi mrak”, “Kada te vidim”, “Stay Down” našli su se među prvih pet na istim listama.

Od svog nastanka sarađuju sa rep izvođačima među kojima su Struka, Bege Fank, Toni Zen i Gru. Na mesto Marka Louisa, prvobitnog pevača benda, 2015. dolazi Marko Vlahović.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.