Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Naked predstavlja nov video "Raduj se" - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Naked predstavlja nov video "Raduj se"

Grupa Naked je objavila novi singl uz prateći video za pesmu Raduj Se! sa njihovog poslednjeg studijskog albuma Nakedonia.

Uz kreativnu saradnju sa vrhunskim umetnikom Viktorom Kisom, snimljen je video koji predstavlja sublimaciju grupe Naked i Viktora i kao rezultat imamo usklađene i izmešane dve umetnosti: muzičku i vizuelnu izvedenu u istom trenutku, pa stoga i poruka: Raduj se! svemu novom i na prvi pogled, nespojivom.

Naked je vrhunski core-band iz Beograda čija muzika počiva na jedinstvenom miksu globalnog urbanog gruva začinjenom balkanskom tradicijom i fri džezom.

Njihov korpulentan i žestok miks tradicionalnog muzičkog nasleđa Balkana sa elementima svinga i fri džeza predstavlja soundtrack beskrajnoj potrazi benda za pravim muzičkim identitetom.

Proleće 2015. NAKED dočekuju svojim trećim studijskim albumom „Nakedonija“ i u novoj formaciji. Sveden na kvartet bend je ogoljeniji nego ikad, ekstravagantno začinjen soul glasovima bariton saksofona, bas klarineta, duduka, zurle i drugih svirala u rukama Amira Gvircmana (Amir Gwirtzman).

Album "Nakedonia" možete preslušati na: http://www.deezer.com/album/13370541

Grupa Naked je 2016. godine nastupila na velikom broju festivala sirom Evrope. U januaru 2017. ima turneju po Južnoj Americi - Čile i Argentina, 10 koncerata po pozivu jedne od najvećih koncertnih agencija u Južnoj Americi.

Prvi nastup je 14. januara u Santiago de Chile-Mondovivo world music fest.

Poziv na promociju Nakedonie, Srbije, Beograda i muzike Balkana je prihvaćen sa zadovoljstvom i sa ponosom nosimo breme očekivanja:)

(Foto: Vladimir Miloradović)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.