Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Novi jesenji hit sastava Artan Lili - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Novi jesenji hit sastava Artan Lili

U susret velikom beogradskom koncertu u Mikser-u 25. novembra Artan Lili objavljuje jesenji hit koji zanosi naziv „Samo ja”. U pitanju je već četvrti po redu singl-spot beogradskog noise-pop sastava sa njihovog nadolazećeg  albuma pod nazivom “New Deal” u izdanju Lampsahde Media.

Audio produkciju pesme je i ovoga puta uradio Goran Crevar (Digimedia), dok je za režiju spota bio zadužen  Miodrag Cicović.

“Video je snimljen u KPGT-u i mi vam sa zadovoljstvom predstavljamo spot i pesmu za koju se nadamo da će postati neizostavni deo vaših plejlista” – ističe frontmen Bojan Slačala i dodaje da je “entuzijazam cele ekipe ponovo bio presudno oruđe u realizaciji cele stvari”.

Izlazak novog singla “Samo ja” predstavlja uvertiru za veliki beogradski koncert koji će grupa održati 25. novembra u prostoru Mikser Housa,  gde će im kao predgrupa nastupiti mladi pančevački trio Buč Kesidi, takođe ekskluzivci izdavačke kuće Lampshade Media.

Nedelju dana  nakon beogradskog koncerta  Artan Lili će nastupiti u Kragujevcu, dok će novosadska publika imati priliku da ih vidi 17. decembra u klubu The Quarter.

Autor fotografije je Predrag Mijailović.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.