Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Opet je kiša - Elemtanl ima nov spot - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Opet je kiša - Elemtanl ima nov spot

U vreme kada kiša diktira dane, Elemental predstavlja spot za pesmu "Opet je kiša".

Ovom zanimljivom pesmom Elemental uspeva da nas uvuče u stanje svesti i raspoloženje kišnih i sivih dana, dok istovremeno provlači ljubavnu temu, i bitnost zagrljaja baš u tim trenucima.

"Opet je kiša" je četvrti singl s dvostrukog albuma "Tijelo pamti" koji je izašao u proleće 2016. godine.

Reditelj spota je Nevio Smajić čiji je najveći izazov bio da pogodi trenutak kada će u Zagrebu padati kiša. Zanimljivo je takođe da su u spotu korišćeni ručno rađeni kišobrani napravljeni u Hrvatskoj, u fabrici Hrvatski kišobrani.

“Kako je proteklo snimanje spota? Vruće i mokro. I kad je bilo kiše, i kad nije bilo kiše, jer eto, baš s nama je odlučila padati samo u kasnim noćnim satima, mi smo svi bili konstantno mokri. Jedan dio spota se snimao po ulicama Zagreba, a drugi dio smo morali snimati na bazenu World Class Fitness centra, jer vode nikad dovoljno (haha). Ovo je pjesma koja bi i zvukom trebala dočarati kišu, jako smo pazili na to, da na primjer, i basevi zvuce kao kiša koju vjetar baca na sve strane.Dolazi savršeno vrijeme kada pjesma ‘Opet je kiša’ čini odličnu glazbenu kulisu, pa uživajte u jeseni uz Elemental i kišu”, izjavio je Shot.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.