Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Šišarke obeležavaju 10 godina uz dokumentarni film i novi spot - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Šišarke obeležavaju 10 godina uz dokumentarni film i novi spot

Zrenjaninski bend "Šišarke" već deset godina postoje na muzičkoj sceni Srbije. Ovaj jubilej rešili su da obeleže snimanjem dokumentarnog filma o bendu kao i novim spotom.

O ideji za film, bend je izjavio sledeće:

Ideja se rodila sasvim spontano, i bez nekakvih pretenzija u bilo kom smislu, složili smo se oko toga da je pred nama prava prilika i pravi povod da se upustimo u jednu ovakvu avanturu, koju ćemo sigurno pamtiti.

Inicijator a kasnije i realizator celog projekta, koji je zamišljen kao obeležavanje jedne decenije od kada je bend u svom prvobitnom sastavu napravio prvu demo verziju pesme, jeste Zoran Radovanov, bubnjar i poslednjih godinu i više dana producent benda. Kao veoma upečatljiv trenutak, u samim počecima benda, je svakako bio i ostao taj kada je demo pesma pod nazivom „U kavezu mašte“ nastala i najverovatnije ucrtala stazu kojom će bend ići narednih godina. Baš zbog toga je ta numera odabrana za ovaj projekat, jer sa pogledom ka budućnosti pokazuje gde je sve počelo, i koliko već traje. Tako da će reizdanje ove pesme udahnuti jedan novi život u stihove koje su pre desetak godina bili esencija stvaranja benda u samim počecima.

U poduhvatu su učestvovali svi članovi benda od njegovog osnivanja pa do njegove desete godine egzistiranja na sceni. Film, zajedno se video spotom za već spomenutu pesmu, znak je zahvalnosti prema onima koji su pružali ljubav i bili deo ove priče sa „ove“ ili „one“ strane.

Pogledajte dokumentarac:

(Foto: Lampshade Media)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

pena party jul 2024 big pancevo 460x600

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city