Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Tremendum objavio novi album (VIDEO) - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Tremendum objavio novi album (VIDEO)

Hip-hop trio iz Valjeva, Tremendum, objavio je svoj novi studijski album naslovljen „Hak u plamenu“ za izdavačku kuću Lampshade Media.

Album se sastoji od deset pesama i drugo je izdanje benda. Producent albuma je CV Spook, dok je za miks i mastering bio zadužen Jan Magdevski poznatiji kao JanZoo.

Kao prvi singl objavljena je pesma ispraćena spotom „Van magistrale“ koja je i najavila izdanje, dok je samu objavu albuma pratio drugi video i to za pesmu „Susret“. Za samu realizaciju videa praćenog zanimljivim animacijama bio je zadužen Nedeljko Jevtić.

Tematika albuma je svojstvena bendu, samo što je ovog puta protkana motivima vezanim za modernu tehnologiju i bioniku. Upravo ovakav pristup je inspirisao članove benda da ostale pesme isprate lyrics video materijalom sa prikladnim vizuelnim rešenjima čiji je autor Platinum Royce.

Album „Hak u plamenu“ možete preslušati na svim digitalnim servisima, a gorepomenute spotove možete pogledati na Youtube kanalu izdavačke kuće Bassivity.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.