Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Večeras 950. izdanje radio emisije “All you need is rock & roll” - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Večeras 950. izdanje radio emisije “All you need is rock & roll”

Legendarni Đeka večeras će organizovati radijsku bajkersko-rokersku žurku povodom 18. rođendana emisije„All you need is rokenrol“ i njenog 950. izdanja na talasima Radio Pančeva.

Dočekali smo i punoletstvo, a ovaj put preslušavaće se snimci pančevačkih bendova. To su sve autentični snimci zabeleženi u radiju, i u starom i u novom studiju, otkriva poneki detalj večerašnje emisije Branislav Đeković Đeka.

Za ovih 18 godina kroz ovu radio emisiju prošlo je više stotina bendova, ne samo lokalnih, već iz cele zemlje. Osamnaesti rođendan biće 17. novembra.

Emisija se emituje sredom od 19 sati do 6 ujutru, s tim što do ponoći ide “uživo”, a onda do jutra snimljena “plej” lista. Zahvaljujući internetu emisija se sluša širom sveta.

Stižu poruke iz celog sveta, vole ljudi da nas slušaju. Tu su zvuci rodnog kraja, podaci i vesti s lokalne rok scene, vole naši Pančevci da čuju gde je bila neka žurka, gde je ko svirao, i ko je gde u kom delu sveta, da se malo podsete svojih prijatelja. Ne slušaju nas zbog muzike, ima toga i kod njih, već zbog duha koji dolazi odavde, što ja kažem iz delte Rio Tamiša, da čuju glas Pančeva, kaže Đeka.

Za ton i u večerašnjoj radio emisiji biće zadužen tonac Marko Dimitrijević, koji je Đekin tonac poslednjih jedanaest godina.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.