Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Vredne The Frajle najavljuju novi spot i koncert - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Vredne The Frajle najavljuju novi spot i koncert

Novosadska ženska atrakcija The Frajle završava drugi spot sa svog aktuelnog albuma „Ljubav na dar“. U pitanju je ekranizacija pesme koja već sada preti da postane najveći hit albuma „Ma, daj lutko“.

Ova letnja kompozicija je dobila i odgovarajući video koji će biti objavljen u narednih par nedelja, kada će The Frajle već uveliko biti na turneji po Srbiji koju počinju 22. maja u Kikindi.

More, sunce, zabava i flert glavni su motivi kako pesme „Ma, daj lutko“, tako i pratećeg videa. Spot je, kao i prethodni, režirao Filip Filković Philtz, a pored članica benda u spotu se pojavljuju i mladi glumci Sementa Rajhard i Mario Radić.

The Frajle će 22. maja nastupiti na centralnom gradskom trgu u Kikindi u okviru manifestacije Sportske igre mladih Srbije. Koncert sa početkom u 21h je poklon ove manifestacije građanima Kikinde.

Album objavljen u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media možete naći na kioscima širom zemlje.

(Foto: Lampshade media)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.