Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUZIČKE VESTI: Zvezda filma Montevideo u novom spotu Stereo Banane (VIDEO) - | K-013 Portal

MUZIČKE VESTI: Zvezda filma Montevideo u novom spotu Stereo Banane (VIDEO)

Niški hip hop duo Stereo Banana na šaljiv način prikazuju kako bi izgledala srpska verzija “Trainspottinga” u videu “Nemoj da znojiš tehniku”. Glavnu ulogu tumači mladi glumac Predrag Vasić, miljenik publike iz filma “Montevideo, Bog te video.”

Kako izgleda niška verzija „Trainspottinga?“ spakovana u tri minuta? Energični hip-hop dvojac Stereo Banana pokušao je da na zabavan način odgovori na ovo pitanje novim video spotom „Nemoj da znojiš tehniku“. U spotu u glavnoj ulozi se pojavljuje mladi glumac Predrag Vasić, koji je upešno dočarao dan bezposlenog „mangupa“ u Nišu.

Singl „Nemoj da znojiš tehniku“ nalazi se na albuma „Munje nebjeske“, a spot je nastao u saradnji sa rediteljem Miodragom Mišom Ignjatovićem. Scene su snimane na više lokacija u Nišu, uključujući i klub „Feedback“.

Marko Anđelković Naopak povodom novog videa je izjavio: „Mnogo nam je drago što smo na kraju ipak snimili spot za ovu pesmu. Nadali su se neki da će to drugačije da izgleda, da nosi otmenije ruho, ali izgleda da je ipak ovako trebalo da bude. Hvala svima koji su bili, jer su dobra deca i umeju da se raduju. Mi smo spremni da krenemo dalje, jer se od nas ništa manje i ne očekuje. Uživajte u nastavku svojih života, a mi ćemo se javiti kad budemo imali još nešto zanimljivo da kažemo i pokažemo. Živela sloboda, uzdravlje svima!“

Pored Vasića u video spotu „Nemoj da znojiš tehniku“ pojavljuje se i glumac Marijan Todorović, u ulozi DJ-a lokalnog „underground“ kluba.

Fanovi Stereo Banane biće u prilici da uživaju u njihovom jedinstvenom zvuku na nastupu u Novom Sadu 18. oktobra i dan kasnije u Vršcu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.