Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novi singl i video Kirila Džajkovskog - | K-013 Portal

Novi singl i video Kirila Džajkovskog

Makedonski kompozitor i producent Kiril Džajkovski nakon duže diskografske pauze vraća se sa novim singlom „REMINDER“ koji je premijerno predstavljen na njegovom zvaničnom YouTube kanalu.

„Reminder“ je snimljen u saradnji sa reggae kantautorom David-om Lion-om, koji je i novi član Kirilovog koncertnog benda i nastupaće kao vokalni gost na sledećoj turneji. Mješajući elektroniku s tradicionalnim makedonskim i balkanskim zvukom, Kiril Džajkovski, je jedan od najprepoznatljivijih balkanskih umetnika i začetnik Balkan Beata, muzičkog pokreta i indentiteta koji su globalno prepoznati kao autentični muzički izraz ovih prostora.

Njegov unikatni muzički stil dolazi do izražaja i u novom singlu „Reminder“ koji je interesantna kombinacija Balkan Beat koncepta u fuziji sa Glitch Hop i Reggae uticajima koji prati i vrlo atraktivan i sinematičan video spot.

Ovo izdanje je prvo u nizu singlova novog materijala Džajkovskog koji će biti objavljeni tokom iduće godine.

„REMINDER“ izlazi u izdanju Filter Label-a, a spot možete pogledati putem ovog linka: https://www.youtube.com/watch?v=58Xgxk2G5Mw Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.