Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rok škola Pančevo nastavlja sa radom - | K-013 Portal

Rok škola Pančevo nastavlja sa radom

„Rok škola Pančevo“ je projekat Udruženja građana „Reverb“ iz Pančeva koje organizuje projekte iz oblasti kulture i umetnosti, sporta, omladine i neformalnog obrazovanja.

Udruženje građana „Reverb“ je udruženje osnovano od strane mladih producenata u kulturi i muzičara.

„Rok škola Pančevo“ je projekat koji nakon uspešnog prvog kursa u trajanju od 2 meseca, nastavlja da radi i nudi učenicima osnovnih i srednjih škola časove gitare, bas gitare i bubnjeva, kao i časove o rok muzici, nastupima, opremi i slično.   

Cilj je osnovna muzička obuka mladih, širenje rok kulture, podsticaj za dalji rad i povezivanje mladih. 

Predavači u Rok školi su mladi aktivni muzičari sa muzičkim obrazovanjem i velikim koncertnim iskustvom. Biografije glavnih predavača su dostupne na Facebook stranici Rok škole Pančevo. 

Časovi će se održavati dva puta nedeljno, u centru Pančeva (Njegoševa ulica, prolaz preko puta zatvora). Prvi čas je probni i roditelji su dobrodošli da prisustvuju i čuju više informacija o planu i programu. Na kraju kursa deca će biti obučena da razumeju instrument, vladaju osnovnim veštinama (osnovna tehnika sviranja, čitanje tablatura i akorda, sviranje osnovnih ritmova i rifova). 

Učesnici će imati obezbeđenu svu profesionalnu opremu i instrumente potrebne za rad. 

Prijave za rok školu su počele, broj mesta je ograničen! 

Rok škola Pančevo nudi najbolje cene i mogućnost plaćanja na rate. Cena kursa je 3 do 5 puta niža od cena drugih škola ovog tipa.

Možete se prijaviti ili dobiti dodatne informacije putem zvanične Facebook stranice ili putem brojeva telefona 065/200-16-94 ili 064/352-81-47 

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.