Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website The Frajle snimile spot za novu pesmu “Ljubav na dar” (VIDEO) - | K-013 Portal

The Frajle snimile spot za novu pesmu “Ljubav na dar” (VIDEO)

“Ljubav na dar” je pesma sa kojom The Frajle najavljuju novi studijski album istog imena, a čije je objavljivanje najavljeno za petak, 28. aprila.

Album „Ljubav na dar“ u celoj regiji će biti dostupan kupovinom časopisa Gloria, a na njemu će se naći jedanaest potpuno novih pesama The Frajli i tri obrade. Vojislav Aralica, Nikša Bratoš, Ante Gelo, Alka Vuica, Vanna, Leo, Filip Gjud i Magnifico samo su neka od poznatih imena koja su pomogla u stvaranju novog albuma. 

„Tražim među oblacima plavim,
Nekog svud da samnom luta
Nekoga da nije strah...“

Frajle ovog puta traže ljubav na dar i spremno otvaraju svoje srce, a celu potragu su začinile šarmantnim i poletnim izvođenjem, kako to samo one znaju. Spot u u režiji Filipa Filkovića, priča je o potrazi, o strahovima, o univerzalnoj ljubavi o kojoj i sama pesma govori, pesma „Ljubav na dar“.

Proleće je vreme ljubavi pa je prekrasan, sunčan dan bio idealna kulisa za snimanje spota. 

Uživajte u spotu za novu pesmu:Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.