Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Globalni problem sa društvenim mrežama FEJSBUK i INSTAGRAM - | K-013 Portal

Globalni problem sa društvenim mrežama FEJSBUK i INSTAGRAM

Problem imaju korisnici i sa slanjem poruka, šerovanjem postova, i otvaranjem novih stranica na Fejsbuku

Korisnici Fejsbuka širom sveta su se žalili da već drugi put ove nedelje, nije bilo moguće ulogovati se na ovu društvenu mrežu.  U Kaliforniji veliki broj korisnika nije mogao da deli postove, a slične probleme su imali i korisnici u Engleskoj, srednjoj Evropi i celoj USA.

U Srbiji takođe nije bilo moguće deliti fotografije u mesindžeru, retko ko je mogao da se uloguje na svoj profil. Problem su imal korisnici i sa slanjem poruka, šerovanjem postova, i otvaranjem novih stranica na Fejsbuku.

Nezavisni sajt "Down Detetctor" navodi da je svakog minuta dobijao prijave korisnika koji iz nepoznatih raloga ne mogu da se uloguju na Fejsbuk.

Brojni Tviteraši su čak i printskrinovali poruku Fejsbuka koja ih obaveštava da pokušaju ponovo sa logovanjem za nekoliko sati.

- Trenutno ne možete nikome da pošaljete sliku ili link na FB a retko gde možete i da se ulogujete, vratiće se sve na staro posle 16h, je upozorenje koje je poslato mnogim korisnicima.

Za sada nije poznato, šta se tačno događa, budći da je sličan problem nastao i početkom ove nedelje, neki smatraju da je u pitanju napad Ddos.

Kako god, ovo  će biti jedan od najvećih ispada Fejsbuka u ovoj godini.

Porblem i sa Instagramom

Nekako u isto vreme pojavio se globalni problem i sa društvenom mrežom Instagram. Taj problem i dalje traje,  a u suštini ne možete da učitavate nove slike prijatelja, postavljate sadržaje i pratiti.

(Telegraf.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.