Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kako sakriti fotografije na Instagramu - | K-013 Portal

Kako sakriti fotografije na Instagramu

 

Među velikim brojem fotografija koje objavljujete na svom Instagram profilu sigurno postoje neke koje biste voleli da ne vide baš svi.

Najčešće se fotografije prikrivaju prilikom pripreme za razgovor za posao, sa ciljem da kandidat deluje što profesionalnije svom potencijalnom budućem poslodavcu. Međutim, malo ko želi da te fotografije nestanu zauvek.

Ako samo želite da prikrijete određene fotografije na Instagramu, ali da ih kada poželite vratite na svoj profil – to veoma jednostavno možete i uraditi.
Instagram opcija za sakrivanje fotografija.

Opcija koju Instagram nudi svojim korisnicima koji žele da na određeno vreme sa svog profila sklone neke fotografije naziva se “archive”. Arhiviranjem fotografija sačuvaćete ih, ali daleko od očiju javnosti sve dok ne poželite opet da ih objavite.

Arhiviranje fotografija se veoma jednostavno realizuje. Potrebno je da kliknete na tri tačkice u gornjem desnom uglu i da zatim odaberete opciju “archive”. Na ovaj način možete odabrati fotografiju koju ne želite da vide ostali korisnici Instagrama.

Na podjednako jednostavan način skrivenu fotografiju kasnije, kad poželite, možete i vratiti na svoj profil. Potrebno je samo da kliknete na kružnu strelicu u gornjem desnom delu ekrana na svom profilu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.