Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VI TUGUJETE, ONI SE UBIŠE OD PARA! Fejsbuk najbolje zarađuje kad raskinete vezu - evo kako! - | K-013 Portal

VI TUGUJETE, ONI SE UBIŠE OD PARA! Fejsbuk najbolje zarađuje kad raskinete vezu - evo kako!

Fejsbuk, zahvaljujući statusima, vrlo dobro zna kada su okončane ljubavne veze njegovih korisnika, i tu činjenicu će i vrlo dobro unovčiti. 

Koristeći algoritme koji prate vaše ponašanje na najvećoj društvenoj mreži na svetu, Fejsbuk će usmeriti odabrane klijente upravo ka vašem profilu kako bi dostigli najveću marketinšku zaradu.

o naravno nije tajna, ali ne dešava se svaki dan da sam Fejsbuk objavi informacije koje ukazuju na marketinški značajan period nakon raskida. Prema poslednjim otkrivenim podacima na sestrinskoj stranici "Facebook IQ", osobe koje su okončale ljubavnu vezu uglavnom ne trče da promene svoj status u "single". Takođe, nakon objavljivanja statusa po pravilu sledi agresivno posećivanje Fejsbuka.

Istraživači Facebook IQ-a tvrde da korisnici, njih tri četvrtine, zavise o društvenoj interakciji sa prijateljima i porodicom kako bi nadoknadili vreme koje su donedavno trošili sa svojom polovinom. Dakle, korišćenje Fejsbuka značajno raste (i do četiri puta više) u danima nakon prekida veze.

Opširnije na SrbijaDanas.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.