Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 9 POSLOVA o kojima NISTE NI SANJALI DA POSTOJE, a koji su ostvarenje vaših snova! - | K-013 Portal

9 POSLOVA o kojima NISTE NI SANJALI DA POSTOJE, a koji su ostvarenje vaših snova!

 
Ukoliko ste se umorili od jednoličnih poslova, Cosmopolitan za vas otkriva 9 poslova iz snova. Naime, prema njihovom istraživanju tih 9 poslova su :
 
DEGUSTATOR ČOKOLADE, što uopšte nije loše. zar ne?
 
OSOBA KOJA TESTIRA PLAŽE.
Tako je! Jedan lifestyle časopis iz Švedske tražio je ljude koji će testirati plaže, pesak, ležaljke, barove, kako bi svojim čitaocima dali što bolje i vernije predloge za odmor.
 
DADILJA ZA MACE.
Odličnoa šansa za ovu sortu ljubimaca. Cat cafe postoji u više zemalja, a mace koje se tamo švrćkaju i uživaju treba i neko paziti.
 
"TAGER" ZA NETFLIX
Netflix, kako saznaje portal Stylist, plaća ljude koji gledaju njihove filmove i serije i "taguju" žanr i tip serija i filmova i tako onda oni preporučuju šta sledeće da se pogleda. Teško zarađen novac baš!
 
ČUVARI OSTRVA.
Why not? Kad odu bogataši sa malih ostrva, vi stupate na snagu da čuvate njihovo blago za blago.
 
ČUVAR ZEČEVA.
Pod uslovom da se ne bojite njihovih bodlji. Samo još treba da odete u veliku Britaniju u Ispvič, grad sa najviše ježeva. Oni traže "policajce za ježeve" koji će čuvati mala bodljikava stvorenja. Interesting!
 
GINTERN.
E, ovako stoje stvari, Klub ILoveGin je pružio prliku da se pije i zarađuje, što je retkost, ako tako nešto uopšte i postoji igde. Nedavno su tražili pripravnike koji bi isprobavali gin i koktele sa ginom kako bi saznali koja su najbolja pića. Loša vest je da zapošljavaju samo one koji žive u Velikoj Britaniji. Dobro, preostalo vam je još osam idealnih poslova, ne žalite za ovim.
 
GRLITELJ PANDI.
Predivnoća! Zamislite da se grlite sa tim pufnasto krznenim životinjkama! U Giant Panda Protection and Research Centru u Kini možete biti dadilja pandama  što podrazumeva da ih hranite, družite sa njima i da ih grlite svakodnevno kako bi se osećale voljeno za samo 22.388 funti godišnje! Pa, vi vidite gde ste i šta radite sada i dobro razmislite!
 
BLOGER PUTOVANJA.
Ovako! Putuješ, spavaš po najboljim hotelima, jedeš u otmenim i finim restoranima, fotkaš ono što vidiš i zapisuješ ono što doživiš. Kažu da nije uvek jednostavno i lako, ali da je svakao bolji od većine poslova.
 
(T.Vasić)


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.