Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Baba Vanga je predvidela raspad Velike Britanije i Evrope - | K-013 Portal

Baba Vanga je predvidela raspad Velike Britanije i Evrope

Čuvena bugarska proročica baba vanga prorekla je mnoge stvari tako je predvidela raspad Velike Britanije i Evrope! Danas, mnogi vide upravo u bregzitu ostvarenje baba Vanginog proročanstva, o bliskom početku kraja sveta!

Baba Vanga, bugarska proročica, koja je umrla pre gotovo 20 godina, predvidela je da "Evropa kakvu mi poznajemo neće postojati posle 2016".

"U Evropi 2016. godine skoro da neće biti nikakvog života, kontinent će izgledati opustošeno i razoreno. Evropa će biti gotovo nenaseljena, a pre toga desiće se niz katastrofa" predvidela je slepa proročica Vanga, čije su se vizije ostvarivale u 85 odsto slučajeva.

Sada, posle referenduma na kojem su Britanci izglasali izlazak iz Evropske unije, svetski mediji bruje o "balkanskom Nostradamusu", kako su nazivali baba Vangu nazivaju, i njena predviđanjima.

"Vanga je predvidela da ovakva Evropa više neće postojati 2016. godine, a šta je „bregzit“ nego kraj Starog kontinenta kakvog ga mi znamo? Ta žena je predvidela teroristički napad na kule bliznakinje u Americi 11. septembra, ali i stvaranje Islamske države. Prorekla je da će populacija Evrope biti skoro nula, zbog invazije muslimana, koji će pokušati da je osvoje. Kriza je svugde u Evropi, a sada još odlazi Britanija. Njene reči moramo uzeti ozbiljno - upozorava britanski Ekspres, ali i većina evropskih medija.

Međutim, Vanga nije jedina koja je imala "crna" proročanstva za Evropu - armagedon koji čeka Stari kontinent pominje se čak i u Bibliji!

- Tamo piše da dolaze kraljevi Severa i Juga čiji sukob može biti koban za Evropu. Izlazak Britanije iz EU upravo može biti taj sukob - navode engleski sajtovi koji se bave religijom.

Da je mogući raspad Evrope zabrinuo i SAD, pokazuje primer američkog sveštenika i samoprozvanog proroka Pola Biglija, za koga „bregzit“ takođe znači povratak Isusa na zemlju.

"Sve se događa po Božjoj volji. „Bregzit“ je znak raspada, kraj se bliži! Ako Britanija izglasa da izađe iz EU, velike promene slede. Biće globalne finansijske krize i haosa" rekao je Bigli u svom video-obraćanju samo dan pre referenduma u Britaniji. 

Podsetimo, Velika Britanija je pre dva dana izglasala izlazak iz EU nakon 43 godine članstva. U istorijskom referendumu, „bregzit“ je sa više od milion glasova nadmašio opciju ostanka u EU, čime je ispisana nova stranica istorije Velike Britanije, ali i Evropske unije. A ako je verovati ovim proročanstvima - i nova stranica istorije čovečanstva.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.