Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BACtrack Skyn pametna alkotest narukvica - | K-013 Portal

BACtrack Skyn pametna alkotest narukvica

Svi znamo da oni koji prevodu ludu noć i potegnu koju čašicu više sutradan pati od mamurluka. Da se ne bi to dogodilo tu je narukvica BACtrack Skyn. Proizvod je kompanije BACtrack koja ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji "pametnih" alkotestova.

Ovaj nosivi uređaj putem kontakta s kožom prati nivo alkohola u krvi i otkriva koliko ste tačno alkohola popili.

Te će vas upozoriti kada je vreme da prestanete da pijete. BACtrack Skyn pametna alkotest narukvica meri isparenja etanola sa vaše kože i podatke šalje na mobilni

Prikupljene podatke otprilike svake sekunde šalje na android aplikaciju, nakon čega upozorava korisnika ako je previše popio, a upozorenje može poslati i članovima porodice osobe koja narukvicu nosi.

Narukvica BACtrack Skyn ne samo da bi mogla da vas spase mamurluka, već bi mogla da vam sačuva i vozačku dozvolu, jer ćete u svakom trenutku znati da li ste prekoračili dozvoljeni promil alkohola

Kompanija koja je napravila ovu pametnu pritv alkoholnu narukvicu trenutno mora dobiti odobrenje američke Agencije za lekove (FDA), prodaja ograničenog broja uređaja očekuje se krajem ove 2016. godine.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.