Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website CINESTAR BIOSKOP: Pogledajte filmske hitove u bioskopima za 160 dinara - | K-013 Portal

CINESTAR BIOSKOP: Pogledajte filmske hitove u bioskopima za 160 dinara

Najbolji bioskopski dan u godini - ponedeljak 7. avgust, u svim CineStar bioskopima u Srbiji ulaznice samo 160 dinara.

Ljubitelji filma će još jednom doći na svoje jer i ove godine CineStar u svojim multipleksima ima najbolji bioskopski dan – dan za 160!  

U ponedeljak, 7. avgusta u svim CineStar bioskopima u Srbiji ne propustite ovaj tradicionalni dan koji se održava već drugo leto za redom, a nastao je kao CineStarova nagrada svim ljubiteljima filma i vernim posetiocima. Svake godine odziv je sve veći pa  je prošlog leta u filmovima na „Danu za 160“ uživalo više od 10.000 posetilaca! 

„Dan za 160“ znači da ćete tog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 dinara, a to uključuje i aktuelne bioskopske hitove kao što su SF spektakl Luka Besona - Valerijan i carstvo hiljadu planeta, gde jednu od glavnih uloga igra Kara Delevenj, jedan od najpopularnijih svetskih top modela, ali i Rijana, pevačica koja već dugi niz godina oduševljava milione obožavatelja. Takođe se izdvaja istorijski spektakl Dunkirk reditelja Kristofera Nolana, u kome glavnu ulogu igra Tom Hardi i treći nastavak filma naučnofantastične franšize Planeta majmuna: Rat. A i najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što je Grozan ja 3. Cena takođe uključuje i dodatke za 3D, love box, VIP sedišta, dužinu filma i extreme.  Kao savršen dodatak ovom bioskopskom iskustvu s pet zvezdica, CineStar je pripremio i poseban menu s velikim kokicama i gratis pićem. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.