Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kreativni nered objavio spot za pesmu “Mali paradajz” - | K-013 Portal

Kreativni nered objavio spot za pesmu “Mali paradajz”

Kako saznajemo od momaka iz benda, uskoro započinje snimanje spotova za pesme "Farma" i "Balegari ne veruju sreći" koje će se naći na izdanju IP-a pod nazivom "Nezvanično zvanično” pod pokroviteljstvom KKKlub studija.

Kreativni nered je nastao 2009. godine u Starčevu, kao deo programa "Kreativno-kulturnog kluba", koji organizuje programe kulturno-edukativnog karaktera, ali i rok koncerte.

Muzički pravac koji Kreativni nered neguje je gitarski zvuk i mogao bi se svrstati u neku vrstu pank-rok kulture, po uzorima na bendove sa EX YU prostora kao sto su Psihomodopop, Pekinška Patka, Partibrejkers. 2011. godine izdali su IP samoizdanje, kasnije su nekoliko pesama snimili u studiju Headroom u Bačkom Petrovcu.

Članovi benda “Kreativi nered” su Goran Milošević, gitara, vokal; Bojan Hasanović, bas gitara; Predrag Knežić, bubnjevi; Dušan Arsić, vokal; Mirko Trubarac, trumpet; Darko Armenski, saksofon, gajde, frule.

S obzirom na to da je pevač benda u Rusiji, a da je prva zakazana svirka 5. avgusta na pivskom festivalu u Ladovici, uživajte u najnovijem spotu Kreativnog nereda na youtube-u.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.