Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Na Mesecu ''otkriveni'' misteriozni tuneli?! - | K-013 Portal

Na Mesecu ''otkriveni'' misteriozni tuneli?!

Naravno ovu "novosti" sa nama su podelili tkz. "lovci na NLO-e" Oni su blizu u mesta na kom su sleteli astronauti misije Apolo navnodno pronašli niz tunela koji su dugački skoro jedan kilometar.!?....

Interesantno je to da su ovi "tuneli na Mesecu" izbrisani na novijim verzijama Google Moon, tako da ostaje nepoznato zašto su oni uklonjeni

Lovci na NLO-e su u prošlosti pronašli puno stvari koje ne bi trebalo da se nalaze na Mesecu. Međutim, ako su ovi tuneli samo brazde na površini Meseca, zašto bi oni bili izbrisani sa satelitskih snimaka oblasti?

Pored tunela, lovci na NLO-e su pronalazili kupole, tornjeve i čudna svetla među satelitskim fotografijama Meseca i slikama iz arhive misije Apolo.

Ne tako davno, jedan uzbunjivač iz NASA-e je objavio niz slika iz misija Apolo koje se smatraju ključnim dokazom za postojanje vanzemaljskih baza na površini Meseca.

Postoje slike iz privatne kolekcije Kena Džonstona na kojima se mogu jasno videti vanzemaljske baze na površini Meseca. Dok je radio u NASA-i na misijama Apolo, Ken Džonston je naišao na fotografije koje su napravili astronauti NASA-e tokom misija Apolo, a na kojima se mogu videti vanzemaljske baze.

NASA-ina misija Apolo 8 je jedna od najpoznatijih misija čoveka na Mesec tokom koje su ljudi prvi put otputovali na Mesec. Međutim, zanimljivo je da slike i snimci sa tog puta ukazuju na to da oni nisu bili sami u svemiru. Satelitske fotografije i snimci sa Meseca već godinama uzrokuju pometnju među NLO zajednicama. U poslednjih 5 godina su na Mesecu uočene razne anomalije koje su komentarisali razni vladini zvaničnici, bivši astronauti i viši vojni oficiri.

Tako je na primer Džordž Lenard, naučnik iz NASA-e zadužen za analizu fotografija, došao u posed veoma kontroverznih fotografija sa Meseca koje je objavio u svojoj knjizi.

Iako su te fotografije relativno lošeg kvaliteta, na njima se mogu videti neke neverovatne osobine kojih nema na originalnim slikama NASA-e.

„Nema sumnje da su nas već posetili. Univerzum u kome živimo je mnogo veličanstveniji i čudesniji nego što mi možemo da shvatimo. Čovečanstvo nije samo u univerzumu, ali tek sada se javljaju dokazi za to“, rekao je dr Edgar Mičel, bivši astronaut NASA-e i šesti čovek koji je hodao po Mesecu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.