Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevo dobilo prvu internet televiziju - | K-013 Portal

Pančevo dobilo prvu internet televiziju

Prvog minuta nove 2016. godine, sajt K-013 pustio je u rad prvu pančevačku internet televiziju.  Sajt K-013 je ušao u jedanaestu godinu postojanja i do sada je posetiocima nudio, pored informacija iz Pančeva, i ex YU muziku na K-013 radiju.

Marko Dimitrijević, osnivač sajta K-013 podseća da je putem tog sajta još 2005. godine emitovao prvi video signal iz Pančeva, preko interneta, prenoseći Pančevački karneval.

- Sada smo odlučili da u eri digitalizacije ponudimo Pančevcima dvadesetčetvoročasovni program putem K-013 televizije. S obzirom da je na radiju isključivo ex YU muzika, televizija će emitovati blokove strane muzike svih žanrova. U planu je domaći filmski program i dokumentarne emisije. Program se emituje iz studija u Nemačkoj, rekao je Dimitrijević.

Internet televizija i radio K-013 i u narednom periodu će prenositi uživo pojedina gradska dešavanja, o čemu će blagovremeno obavestiti posetioce njihovog sajta i fejsbuk strane. Ovu novu televiziju u Pančevu možete gledati na adresi www.k-013.com/tvPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.