Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Policajka od glazure sa krofne pomislila da je droga - | K-013 Portal

Policajka od glazure sa krofne pomislila da je droga

Policajka Šelbi Rigs Hopkins je uhapsila jednog penzionera iz Orlanda koji je proveo 11 sati u zatvoru zbog obične krofne..Policajka Šelbi zaustavila je 64-godišnjeg Danijela Rašinga zbog manjeg saobraćajnog prekršaja.

Rašing je prethodno odvezao prijatelja na hemoterapiju i vraćao se sa drugim prijateljem kući, kada ga je policajka zaustavila. Ona je na podu automobila videla supstancu za koju je pomislila da je droga kristal met, pa je odmah na licu mesta obavila je dva testa na licu mesta i rezultati su bili pozitivni.

Rašing je pokušvao da joj objasni da je to glazura od krofne, ali ona je bila neumoljiva. Uhasila ga je i pretresla. Tako da je baksuzni penzioner proveo 11 sati u ćeliji, nakon čega je pušten kući. Sve vreme je pokušavao da objasni da svake srede jede krofne u kolima. Nakon što su pristigli laboratorijski nalazi, utvrđeno je da je Rašing govorio istinu.
 
Za sada nema objašenjenja zašto su prvi testovi na drogu bili pozitivni. Rašing je rekao da je bilo grozno to vreme koje je proveo u zatvoru i planira da tuži grad zbog pretrpljenog stresa.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.