Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ŠTA VODI PREKIDU VEZE? Daljinski je razlog mnogih raskida! - | K-013 Portal

ŠTA VODI PREKIDU VEZE? Daljinski je razlog mnogih raskida!

Barem jedom do sada ste se zapitali šta vodi raskidu veze. I nadam se da je većina vas pronašla odgovor u sebi a ne u popularnim časopisima. Često u tim člancima ima istine, ne kažem. Ali, brate mili, kruže kao kiša oko Kragujevca. U principu, i moraju, jer kad bi rekli suštinu, o čemu bi onda dalje pisali. Ne volim da okolišem kad su važne teme u pitanju, čoveče dragi, gađam pravo u centar, pa kud puklo da puklo, makar ne imala više o čemu da pišem. Elem! Naletim na članak pod naslovom Loše navike koje vode raskidu veze.

I tako nabrojaše onih nekih pet,otprilike, loših navika zbog kojih ćete reći pa pa svo dragom ili svojoj dragoj. U te navike loše i nevaljale spadaju pušenje tj. konzumiranje cigareta, nedostatak pažnje, loše baratanje novcem, lenjost i, neću vam još reći šta je poslednja loša navika.Svetinja svakog doma, samo ću toliko otkriti. E! Jedina loša navika koja vodi raskidu svake veze, a ožete je okarakterisati kao lenjost nečiju, narcisoidnost, sebičluk i nema kraja nabrajanju, je nedostatak ljubavi prema sebi. Kraj. Tačka.

Čovek koji ne voli sebe ne može voleti druge, a ta neljubav prema sebi može biti zamaskirana i dobrim navikama. Samo ću vam reći, osetiće da li osoba sa kojom ste voli sebe po tome da li se osećate voljeno pored nje. A to da li vi volite sebe, shvatićete po tome koliko ste u stanju da dozvoljavate da vas neko uzima zdravo za gotovo. Naravno, ima istine u tome da cigarete mogu predstavljati problem. Teško da bih izabrala osobu koja konzumira cigarete, ali ukoliko bismo se skontali, sigurno ne bih zbog tih istih cigareta raskinula, pobogu. Ili nedostatak pažnje!

To je vrlo klimavo tle. Šta je nedostatak pažnje? Treba razgraničiti zdravu pažnju od hirova, i to je jedna zasebna tema. Sigurno ne bih raskinula sa nekim ko mi ne izigrava mamu i tatu, a često je to ono što tražimo od svojih partnera, zato pažljivo sa definisanjem nedostatka pažnje. Zatim, šta je ono što su još naveli.A, da. Loš odnos prema novcu. Pa, znate kako, ako toj osobi mogućnosti dozvoljavaju da se rasipa, to je njen problem, moj ne. Sve dok osoba ne ugrožava sebe, neće ugrožavati ni mene.

Dakle, ako izmiri sve one potrebe koje su prioritetne, šta se mene tiče šta ona radi sa ostatkom svog novca. Pretpostavljam, da su oni mislili na one osobe koje se rasipaju,a nemaju za sve i onda je sasvim  logično što takva navika vodi prekidu. Mada, dolazimo do istog zaključka- nedostatak ljubavi prema sebi. Čovek koji voli sebe, ne radi ništa na svoju štetu. Lenjost. Ne znam koji je to smrtni greh po redu, ai šteti i vezama, razumljivo. Opet nedostatak ljubavi prema sebi. Skratiću ili bolje rečeno, preoblikovaću, nedostatak ljubavi, poštovanja, razumevanja i humora prema sebi, a onda i prema dragom/dragoj, vodi prekidu veza. Pre svega je važno definisati šta su ljubav, poštovanje i razumevanje, poverenje. a šta nisu, ali to ću drugom prilikom.

I da, ne zaboravim ono najvažnije! DALJINSKI! Daljnski upravljač je razlog brojnih raskida. Meni je savršeno jasno zašto. I ja bih raskinula sa dečkom zbog daljinskog upravljača. U mojoj kući borba oko njega još uvek traje, od momenta kad sam naučila da ga koristim.

Tijana VasićPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.