Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ukrao lančić pa morao da pojede 40 banana - | K-013 Portal

Ukrao lančić pa morao da pojede 40 banana

NJU DELHI (Tanjug) - Policija u Indiji je posegla za neobičnom metodom kako bi primorala lopova da "vrati" zlatni lanac koji je ukrao i progutao tokom bega - naterala ga je da pojede 40 banana. Privedeni muškarac je negirao da je otrgao lančić sa vrata žene u jednoj ulici u Mumbaju, ali je rendgenski snimak jasno pokazao da laže.

Pošto ispiranje želuca nije dalo nikakav rezultat, lekari su predložili operaciju, što je policija odbila, s obrazloženjem da bi to bilo previše skupo.

"Morao je da pojede više od 40 banana za samo jedan dan", izjavio je danas za AFP Šankar Danavade, portparol policije u Mumbaju.

On je dodao da je 28-godišnji lopov, koji je u petak izveden pred sud, bio primoran da sam opere i dezinfikuje zlatni lanac.

Prema pisanju lista Hundustan tajms, to nije prvi put da policija koristi "tehniku sa bananama". Prošlog jula, jedan lopov je, takođe, bio prinuđen da proguta nekoliko desetina banana i ispije nekoliko litara mleka pomešanog sa laksativom kako bi vratio ukradeni komad nakita.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.