Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vi ste genije ako IMATE ove 3 OSOBINE - | K-013 Portal

Vi ste genije ako IMATE ove 3 OSOBINE

Istraživači su otkrili da osobe koje psuju, neuredne su i pritom ostaju budne do sitnih sati imaju viši IQ od ostalih. Jedna studija je pratila koliko psovki ispitanici mogu da se sete u jednom minutu, a zatim je meren njihov IQ. Ispostavilo se da su osobe koje su se setile najviše "prostakluka", ostvarile i najbolje rezultate na testu inteligencije. U studiji istraživači zaključuju da rečnik bogat psovkama može da bude znak retoričke snage, a ne nedostatka vokabulara, kao što se ranije mislilo.

Urednost je za dosadnjakoviće

Druga studija, sprovedena na Univerzitetu u Minesoti, pokazala je da inteligentni i kreativni ljudi češće rade zaneurednim stolom. Takođe je otkriveno da osobe čije su sobe neuredne imaju zanimljivije i kreativnije ideje od onih koji su uredni.

"Nered u okruženju verovatno inspiriše ljude i oslobađa ih tradicije, pružajući im mogućnost da razmišljaju van okvira", stoji u zaključku studije.

Osim toga, ako ste noćna ptica, verovatno možete da se pohvalite i visokom inteligencijom. Analize su pokazale da su osobe koje su noćni tipovi obično inteligentnije od onih koji na spavanje idu tačno "na vreme".Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.